fbpx
Сьогодні
Фото 13:58 24 Тра 2024

Зеленський приїхав до Харкова та провів важливу нараду з оборони й енергетики

Фото: Телеграм / Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський 23 травня приїхав до Харкова та провів нараду з оборони та підготовки до опалювального сезону.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на президента у Telegram.

На нараді глава держави заслухав доповіді з безпеки та оборони Харківської області, зокрема про ситуацію у районі міста Вовчанськ.

Також важливою темою була підготовка до опалювального сезону та відновлення пошкодженої енергетичної інфраструктури.

"Сьогодні в Харкові. Провів нараду щодо оперативної обстановки в регіоні та підготовки до опалювального сезону. Доповіді щодо оборони області, зокрема на Вовчанському напрямку, відновлення пошкодженої енергетичної інфраструктури", – розповів Зеленський.

Фото: Телеграм / Володимир Зеленський

Окрема тема – забезпеченню житлом жителів, які були переміщені з населених пунктів Харківської області, де тривають ворожі обстріли.

"Усе місто, уся Харківська область заслуговують на нашу підтримку, вдячність, на нашу повагу – як і кожна українська громада, кожна наша людина, яка не підкорюється ворогу та робить усе, щоб зберегти життя", – зазначив Зеленський.

Фото: Телеграм / Володимир Зеленський

Ситуація ув Харківській області

Останніми місяцями російські війська посилили обстріли Харкова, місто фактично щодня перебуває під ворожими ударами. Зокрема, вчора росіяни вдарили ракетами по великій друкарні у Харкові, внаслідок чого загинули сім осіб.

Крім того, окупанти пішли в наступ у Харківській області. Тривають бойові у районі міста Вовчанськ.

Нагадаємо, що у Вовчанську російські війська після незначних успіхів у ході наступу на півночі Харківської області зав'язли у вуличних боях. Загарбники зазнали великих втрат.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що росіяни хотіли захопити Вовчанськ за два дні і дійти до Харкова за п'ять днів. За його словами, наразі загрози для Харкова немає.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: