fbpx
Сьогодні
Відео 08:29 24 Тра 2024

У Криму знову лунали вибухи: уражено вузол зв'язку російських загарбників

У низці міст у тимчасово окупованому Криму ввечері 23 травня пролунали вибухи. У місті Алушта було уражено вузол зв'язку окупантів. Росіяни заявляють про двох загиблих.

Про це повідомляють паблік "Кримський вітер", Крим.Реалії, "Суспільне" з посиланням на місцевих жителів, призначений Росією очільник окупованого Криму Сергій Аксьонов , передає Рубрика.

Вибухи було чутно в тимчасово окупованих Севастополі, Сімферополі, Алушті, Гвардійському, Джанкої, Армянську, Семидвір'ї та інших населених пунктах.

За даними російських окупантів, ввечері в Сімферополі стало "гучно". Росіяни пишуть, що їх ППО збиває ракети.

Вибухи нібито чути від Сімферополя до Сак. Також вибухи чули у Гвардійському, Ялті та Алушті.

Два сильні вибухи пролунали у Бахчисарайському районі. Точніше – над Казанками. Будинки дрижали, повідомив передплатник каналу.

З Перевального повідомляють, що будинки теж вібрують від вибухів.

У Джанкої теж було голосно, за інформацією передплатників.

Проукраїнський Telegram-канал "Крымский ветер" пише, що, ймовірно, були влучання по військовій частині ФСБ біля Алушти, а також по 126 бригаді берегової охорони Чорноморського флоту рф.

Крім того, партизани повідомляють про ймовірне ураження зв'язкової антени окупантів біля Алушти.

За даними партизан, під атакою опинилась військова частина № 28735.Яка є важливим пунктом зв'язку та управління окупантів у Криму.

Партизани зауважили, що раніше це була українська військова частина, але після окупації її почали використовувати росіяни.

"Схоже на те, що було завдано значних пошкоджень обладнанню та безліч знищених окупантів. Ймовірно також вдалося знищити пункт управління цього центру. Очікуємо офіційного підтвердження від СОУ", – сказано у повідомленні.

Туди після вибухів вирушили бригади екстреної медичної допомоги.

Окупаційна російська влада ці повідомлення офіційно поки не коментувала.

Місцеві пабліки публікують відео з, очевидно, місць влучань.

Ставленик росії у Криму сергій аксьонов заявив, що в Сімферопольському районі загинули двоє людей унаслідок атаки, яку нібито організувала Україна.

Удари по окупованому Криму

В окупованому Криму все частіше проводяться спецоперації зі знищення російських військових баз та ворожої техніки. Зокрема, в ніч на 15 травня у Севастополі також лунали вибухи.

А вранці, 13 травня,  російська база ППО на горі Ай-Петрі в окуповному Криму потрапила під обстріл. Унаслідок цього міг загинути командир частини.

Також у ніч проти 15 травня внаслідок атаки на військовий аеродром "Бельбек" вдалося знищити два літаки, зенітно-ракетний комплекс нового покоління та склад пально-мастильних матеріалів.

Видання Defense Express писало, що головними цілями для балістичних ракет ATACMS на території Криму є протиповітряна оборона росіян і аеродроми.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: