fbpx
Сьогодні
Фото 10:41 24 Тра 2024

На Харківщині вночі окупанти знову обстріляли інфраструктуру Укрзалізниці

Фото ілюстративне

Війська російської федерації в ніч проти 24 травня обстріляли залізничну інфраструктуру в Харківській області. Це була друга атака за добу.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на УЗ.

"Ворог не полишає цілеспрямованих спроб зупинити залізницю на Харківщині. Вночі він знову вдарив по цивільній залізничній інфраструктурі", – йдеться у повідомленні.

Фото: t.me/UkrzalInfo

Внаслідок обстрілу пошкоджено:

  • колії,
  • будівлі,
  • неробочі вантажні вагони,
  • вагон електропоїзда.

Фото: t.me/UkrzalInfo

"На щастя, без жертв і травмованих. Поїзди далекого та приміського сполучення курсують за графіком", – додали у прес-службі компанії.

Фото: t.me/UkrzalInfo

Останнім часом російські війська активізували обстріли Харкова та області.

Як повідомлялось, вчора, 23 травня, війська російської федерації завдавали ударів по цивільній залізничній інфраструктурі Харківщини. Відомо про шість поранених залізничників.

Нагадаємо, 19 травня у Харкові внаслідок російського обстрілу пошкоджені рухомий склад та будівлі дитячої залізниці.

Обстріл 23 травня Харкова та області

Зранку 23 травня росіяни масово обстріляли Харків. Спочатку повідомлялося про один вибух, потім про п'ять, пізніше – про десять. Вони прогриміли під час повітряної тривоги.

Спочатку було відомо, що у Харкові кількість жертв після масованих ударів у четвер, 23 травня, зросла до шести. По місту російська армія завдала не 10, а 15 ударів.

Також війська російської федерації завдавали ударів по цивільній залізничній інфраструктурі. Відомо про шість поранених залізничників. Згодом стало відомо, що до 7 зросла кількість загиблих у Харкові внаслідок ранкових ракетних ударів росіян.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов стверджує, що внаслідок обстрілів постраждала виключно цивільна інфраструктура. Зокрема, окупанти вдарили по цивільному підприємству, яке займається звичайним друком. Мова йде про друкарню Factor druk.

Також Синєгубов повідомив, що російські загарбники завдали два удари КАБами по Харкову та Дергачах.

Під ударом рф знаходилися Харків, Люботин, Золочев та Дергачі. Зокрема, у Харкові семеро людей загинули, понад 20 поранено. У Дергачах постраждали 8 людей, а у Люботині – 10.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: