fbpx
Сьогодні
Новини компаній 11:21 24 Тра 2024

Компанія BGV запускає іменні стипендії для студентів Житомирської політехніки: як працює це рішення

English version here

Фото: bgv.com.ua

Інвестиційна компанія BGV українського бізнесмена Геннадія Буткевича для студентів Житомирської політехніки запускає іменні стипендії. Загальний стипендійний фонд на 2024 рік складає понад 1,3 мільйона гривень.

Про це інформує Рубрика з посиланням на BGV.

У чому проблема?

Через повномасштабну війну велика кількість молоді виїхала з України, а майбутні студенти для навчання обирають іноземні ЗВО. Це спричиняє відтік кваліфікованих кадрів та може призвести до кризи в найближчому майбутньому. Уже сьогодні необхідно впроваджувати проєкти, які будуть підтримувати талановиту молодь.

Яке рішення?

Тому Геннадій Буткевич та компанія BGV запускають іменні стипендії для студентів Житомирської політехніки.

Фото: bgv.com.ua

8 травня в Державному університеті "Житомирська політехніка" відбулося урочисте вручення перших сертифікатів на отримання стипендій для розвитку творчого потенціалу та підтримки обдарованих здобувачів вищої освіти Житомирської політехніки.

Фото: bgv.com.ua

Як це працює?

Ініціатором стипендійної програми виступив Голова Наглядової ради університету Геннадій Буткевич. Його інвестиційна компанія BGV Group Management стала партнером та профінансувала грошову винагороду для студентів навчального закладу: загальний стипендійний фонд на 2024 рік складає понад 1,3 мільйона гривень.

Фото: bgv.com.ua

Мета такої програми:

  • заохотити кращих студентів до навчання та науково-дослідницької діяльності,
  • підтримати талановитих початківців, які прагнуть розробляти та впроваджувати інноваційні проекти,
  • сприяти розвитку науково-технічного потенціалу України.

Фото: bgv.com.ua

На 2024 рік студентам Державного університету "Житомирська політехніка" призначено 13 стипендій у розмірі 7000 гривень кожна за досягнення у навчанні з урахуванням участі у науково-інноваційній та громадській діяльності Житомирської політехніки, а також розробку, впровадження наукових та суспільно важливих проектів.

Фото: bgv.com.ua

У компанії BGV Group Management сподіваються, що такі стипендії стануть цінною підтримкою для студентів Житомирської політехніки та стимулом до подальшого розвитку.

Нагадаємо, протягом лютого відбувався прийом заявок у межах відбору на BGV HARDWARE ACCELERATOR ― акселераційну програму від Державного університету "Житомирська політехніка" для підтримки технологічних стартапів, залучення талановитих інженерів, а також створення в Україні сучасних інноваційних продуктів.

Також повідомлялось, що Житомирська політехніка з партнерами запустили акселератор для технологічних стартапів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: