fbpx
Сьогодні
19:40 24 Тра 2024

25 травня графіки відключень світла діятимуть з 20:00 до 22:00

Графіки погодинних відключень електроенергії завтра 25 травня будуть діяти для промислових та побутових споживачів по всій території України з 20:00 до 22:00 – у години максимального вечірнього споживання.

Про це повідомляє НЕК "Укренерго", пише Рубрика.

"Відключення можуть бути застосовані при перевищенні визначених лімітів обсягів споживання, які Диспетчерський центр "Укренерго" щовечора доводить до кожного обленерго", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що енергоживлення об'єктів критичної інфраструктури, які виконують функцію життєзабезпечення населення, обмежуватись не буде.

Графіки погодинних відключень

Ситуація з постачанням електроенергії в Україні

Відключення електроенергії здійснюються внаслідок агресивних атак росії на енергетичну інфраструктуру України протягом останніх місяців.

Внаслідок цих атак ворог завдав значної шкоди українській теплоенергетиці, пошкоджено низку теплових електростанцій та теплоелектроцентралей.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль закликав громадян України ощадливо використовувати електроенергію. Він зазначив, що це має стати новою звичкою та новою нормою для всіх.

Крім того, Міністерству енергетики та «Укренерго» надано доручення розробити проєкт відповідної урядової постанови щодо справедливих графіків вимкнень споживачів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: