fbpx
Сьогодні
16:38 23 Тра 2024

Безпілотники ГУР атакували низку об'єктів військово-промислового комплексу рф у Татарстані, - ЗМІ

English version here

Фото: Victory Drones

Ударні безпілотники Головного управління розвідки Міноборони України завдали удару по низці об'єктів російського військово-промислового комплексу в Татарстані.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерела в розвідці.

Зазначають, що українські ударні дрони вже досягли Казані та Нижньокамська. Саме там розташована низка стратегічно важливих підприємств, продукція яких використовується у військовій галузі.

Фото: ASTRA

Місцеві ЗМІ повідомляли про вибухи, які пролунали у Нижньокамську. Окрім цього проводиться евакуація співробітників з Нижньокамської ТЕЦ, "Нижньокамськвуглецю", "Оргсинтезу", "Танеко", "Таиф-НК", "Нижньокамськнафтохіму" та "Нижньокамськшини".

У тому числі в регіоні припинили роботу обидва аеропорти в Казані та Нижньокамську. Джерела повідомили, що інформацію про результати ураження об'єктів уточнюють.

Удари БпЛА по російських важливих об'єктах

Нагадаємо, що на початку квітня ціллю атаки у російському Татарстані, який знаходиться за понад 1000 км від України, стало підприємство зі збирання ударних безпілотників типу Shahed. 

Окрім того, у ніч на 12 травня на території російської федерації були атаковані три важливі військові об'єкти. До удару БпЛа по ворожих цілях причетне Головне управління розвідки Міноборони.

Також один з найбільших заводів росії, який працює на окупаційні війська, атакували у лютому та квітні 2024 року. За даними ЗМІ, там вироблялася сировина для російських компаній, що займаються ядерною зброєю та балістичними ракетами.

До того ж 20 березня безпілотник "Лютий" української розвідки атакував авіаційну базу у місті Енгельс Саратовської області рф.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: