fbpx
Сьогодні
15:45 21 Тра 2024

В Україні запустили нову відеопрограму "РІШЕННЯ": як діяти"

Колаж: Східний Варіант

"РІШЕННЯ": як діяти — нова YouTube-програма Східного Варіанта, де ми розбиратимемо найпоширеніші та найактуальніші питання, що стосуються жителів сходу України, включаючи внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

Про це повідомляє Східний Варіант.

У випусках програми будемо боротись з дезінформацією та пропагандою, яку поширюють російські та проросійські ЗМІ, надаючи об'єктивне й правдиве джерело інформації про події в регіоні місцевим мешканцям та переселенцям.

Крім того, забезпечуватимемо мешканців у зоні бойових  дій, на тимчасово окупованих територіях та переселенців  практичними інструкціями й прикладними знаннями для кращого подолання проблем.

Перший випуск програми присвячений темі соціальних виплат для ВПО: що відбувається із соціальними виплатами сьогодні, які були останні оновлення в цьому напрямку і що про це важливо знати переселенцям — про все це ви дізнаєтеся у нашому відео "Виплати для ВПО: що важливо знати?".

***

Цей проєкт реалізується завдяки програмі "Український фонд швидкого реагування", що втілює IREX за підтримки Державного департаменту США. Вміст є виключною відповідальністю громадської організації "Східний Варіант" і не обов'язково відображає погляди IREX та Державного департаменту США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: