fbpx
Сьогодні
20:31 19 Тра 2024

Усик зосередиться на футболі? Як відомий українець може підсилити ФК "Полісся"

У ніч з суботи на неділю Олександр Усик виграв бій за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі в Тайсона Ф'юрі.

На поєдинок українець з'явився у спеціальному вбранні гетьмана, на якому на спині було написано: "ФК Полісся". Такий самий напис був і у всієї команди українського боксера.

Житомирський клуб відреагував на образ Олександра, у якого підписаний контракт з клубом.

"Форвард ФК Полісся вже вийшов на ринг і випадково представив нову форму на сезон-24/25", – написала пресслужба в Instagram.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений ФК «Полісся» (Житомир) (@fcpolissya)

Напередодні віцепрезидент житомирян Володимир Тесля в інтерв'ю виданню Український футбол висловив припущення, що Усик після бою з Ф'юрі може дебютувати в УПЛ: "Сашко готовий за нас зіграти у будь-яку погоду. Може, ще й у цьому сезоні ми його побачимо у футболці Полісся. Нам ще і з Шахтарем грати у останньому турі".

Однак цього точно не станеться. Попри те, що в Олександра є чинний контракт з Поліссям, його не заявили на чемпіонат України. Тож навіть якби він був готовий після виснажливого боксерського бою, зіграти не зміг би.

"Згідно з пунктом 8 статті 8 Регламенту змагань УПЛ поточного сезону, заявка футболістів на участь у офіційних матчах можлива лише протягом встановлених заявкових періодів. Оскільки останній заявковий період закінчився 12 березня, на жаль, Олександр Усик, не перебуваючи в офіційній заявці ФК Полісся (Житомир) на цей сезон, не зможе брати участь в офіційних матчах команди.

Хоча Усик має попередній досвід виступів за цей футбольний клуб, відсутність його імені в офіційному списку заявлених гравців в офіційних змаганнях на поточний сезон виключає можливість його участі у матчах, згідно з чинним регламентом УПЛ‎", – сказав спортивний юрист Ілля Скоропашкін в інтерв'ю сайту УФ.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: