fbpx
Сьогодні
Фото, відео 12:44 18 Тра 2024

Усик зустрівся зі своїм противником Ф'юрі, одягнувши костюм з кримськотатарським орнаментом

Фото: NV

Напередодні відбулася церемонія зважування Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі: український боксер показав найбільшу вагу у своїй кар'єрі. Він зустрівся з британським супротивником, одягнувши костюм з кримськотатарським орнаментом.

Про це пише Суспільне Спорт, NV.

Зауважимо, що бій Усик — Ф'юрі буде головною подією боксерського вечора, організованого у Саудівській Аравії. Саме поєдинок українця та британця закриватиме програму вечора в Ер-Ріяді.

Два боксери, Олександр Усик (21-0, 14 КО) та Тайсон Ф'юрі (32-0-1, 23 КО), пройшли церемонію зважування перед очним поєдинком, який відбудеться у ніч з суботи на неділю, 19 травня.

Боксери показали різну вагу. В Усика вага – 101.2 кг, у той час, як вага Ф'юрі склала 118.8 кг.

У порівнянні із попереднім поєдинком проти Даніеля Дюбуа вага Усика збільшилася на 1.2 кг, що є найбільшою у кар'єрі українця.

А ось у Ф'юрі зменшилася на 7.8 кг — в останньому поєдинку проти Френсіса Нганну він важив 126.5 кг.

Після церемонії зважування Усик — Ф'юрі провели останню дуель поглядів.

У дуелі поглядів Усик — Ф'юрі переможців не було. На відміну від дуелі, що сталася після пресконференції, британець розвернувся обличчям українця та намагався тиснути на нього обличчям, після чого відштовхнув — обидвох боксерів довелося розводити.

Варто додати, що український боксер Олександр Усик зустрівся зі своїм противником Тайсоном Ф'юрі у костюм з кримськотатарським орнаментом.

Усик

Фото: NV

Вбрання створив бренд Ельвіри Гасанової "Damirlі".

"Під час церемонії Face off український боксер протистояв Чемпіону світу WBC Тайсону Ф'юрі в білому костюмі, прикрашеному кримськотатарською вишивкою, автентичність орнаменту підтверджена орнаменталістом", – розповіла дизайнерка бренду.

Історичний бій за звання чемпіона світу відбудеться у ніч на 19 травня. Переможець бою Усик – Ф'юрі першим в історії об'єднає чотири пояси.

Усик наразі володіє поясами WBA, IBF та WBO, а британець – WBC.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: