fbpx
Сьогодні
Фото 19:00 15 Тра 2024

У Херсоні з-під завалів вдалося врятувати трьох дітей та жінку

Фото: ДСНС

Російські війська сьогодні вдень, 15 травня, обстріляли центр Херсона з авіації. Постраждали 19 людей, серед них є підліток. Також пошкоджень зазнали багатоповерхові будинки.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на голову Херсонської ОВА Олександра Прокудіна та начальника Херсонської МВА Романа Мрочка.

"Центр Херсона. Посеред дня три російські авіабомби вдарили по житловому кварталу. Характерно для терористів – атакували людські оселі та цивільну інфраструктуру", – написав голова ОВА.

За його словами, пошкоджено вісім багатоповерхівок, пʼять приватних будинків, медзаклад, дві школи, а також потрощено автівки й господарчу споруду.

Як повідомило ДСНС у Херсонській області, через влучання виникло дві пожежі у багатоквартирних будинках за різними адресами, їх вдалося швидко ліквідувати. Ще в одному будинку було заблоковано людей.

"Рятувальники врятували трьох дітей та жінку й передали їх медикам", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, як раніше повідомляла Рубрика, сьогодні, 15 травня, вдень російсько-окупаційні війська вдарили з авіації по Центральному району Херсона. Відомо про 19 постраждалих. Наймолодшому — 15 років, а найстаршому — 88.

Ситуація в регіоні

Минулої доби, 14 травня, під російським вогнем опинилися Херсон, Антонівка, Михайлівка, Новоолександрівка, повідомили в Херсонській ОВА. російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено приватний будинок. Було побите складське приміщення.

Через російську агресію одна людина загинула, ще одна — зазнала поранення.

Зранку 15 травня окупанти обстріляли багатоповерхівку. Обійшлося без постраждалих. Пошкоджено покрівлю, а також ліфтове приміщення.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: