Станція сортування “Україна без сміття” запрошує на ідеальний pet-friendly вихідний: у чому рішення

18 травня Україна без сміття (УБС) запрошує пет-батьків і їх улюбленців на POOP DAY – захід, що об'єднує турботу про тварин і Природу. Подарунки й смаколики, нові друзі й позитивні емоції, фотозйомка і корисна інформація чекатимуть в Києві на станції сортування сміття УБС (вул. Саперно-Слобідська, 25/4).  

Про це пише Рубрика, посилаючись на організаторів.

У чому проблема?

Напевно кожен власник чотирилапого друга чув у громадських місцях зауваження:

  • "до нас з собаками не можна!",
  • "приберіть собаку!",
  • "не гуляйте тут!".

Обурення найчастіше викликають не самі тварини, а можливі наслідки їх візиту – Pooops.

Cобачі купки – це один з найпоширеніших видимих видів відходів у місті, які можуть шкодити мешканцям і ландшафту – "випалювати" траву на газоні, ставати негодящою іграшкою для малих дітей, розповсюджувати небезпечні бактерії та хвороби. 

Невже проблему собачих екскрементів неможливо вирішити, а песики будуть небажаними гостями в громадських закладах? 

Яке рішення?

Соціальне підприємництво "Україна БЕЗ сміття" знається на питаннях засмічення як ніхто інший. У День Європи 18.05.2024 команда УБС готує для киян незвичайну тематичну подію – HAPPY POOP DAY.

Pet-friendly простір станції сортування сміття в Києві чекатиме на власників собак і їх улюбленців в суботу з 12:00 до 15:00, щоб привернути увагу до європейської культури прибирання за чотирилапими, отримати в подарунок біорозкладні пакетики для собачих відходів, смакувати незвичні смаколики і зробити професійні фото з улюбленцями на згадку.

Подія об'єднує турботу про тварин, про наш спільний простір, повагу один до одного, до теперішнього та майбутнього. Коли ти прибираєш за собакою –  зменшуєш кількість відходів у місті.

Як це працює?

Захід відбудеться на території станції сортування "Україна БЕЗ сміття" та буде проходити за адресою вул. Саперно-Слобідська, 25/4.

Початок о 12:00. Простір "Україна БЕЗ сміття" – пет-френдлі: приходьте зі своїми улюбленцями! В УБС раді вітати всіх!

Головні акценти заходу:

Love is… прибирати за ними 💩 навіть в кущах під зливою.

Поспілкуємось про міське забруднення, важливість прибирання відходів, бо коли насправді любиш тварин і Природу, необхідно думати й про такі деталі.

Щоб прибирання не створювало ще більше пластику, УБС вирішили винагородити гостей. 100 перших відвідувачів безоплатно отримають набори біорозкладних пакетиків для прибирання відходів від українського бренду Ecomazing.

Фото: Україна без сміття

В цей день також можна буде підтримати громадську організацію із захисту прав тварин URSA – відбудеться збір коштів для допомоги безпритульним тваринам. Задонатити можна буде як готівкою, так і переказом коштів.

Пограємо в тематичний Kahoot про життя чотирилапих, пригощатимемо солодощами в кав'ярні УБС, зробимо на згадку професійні фото з улюбленцями (на локації буде фотограф). Після заходу слідкуйте за сторінками УБС у соціальних мережах, щоб отримати фото.

Фото: Україна без сміття

Що?

HAPPY POOP DAY – захід, що об'єднує турботу про тварин і Природу. Відвідати подію можна безоплатно.

Де?

В Києві на станції сортування "Україна БЕЗ сміття" (вул. Саперно-Слобідська, 25/4).

Коли?

18.05.2024 з 12:00 до 15:00.

Вхід вільний! Приходьте за знаннями й емоціями, долучайтеся до руху за чисте та здорове середовище! 

Нагадаємо, що купуючи товари в одноразовій упаковці, споживачі можуть несвідомо стати "спонсорами" повномасштабної війни в Україні, яку розвʼязала росія. "Рубрика" пояснює, як саме це відбувається й що можна зробити. Читайте докладніше у нашому матеріалі: "Одноразовий пластик не лише забруднює довкілля, а й допомагає росії: як це працює і що робити?"

Свіжі дописи

  • Новини

Майже 29 млн грн незаконних статків виявило НАЗК у ексзаступника Генпрокурора Вербицького

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) виявило, що в колишнього заступника генпрокурора України Дмитра Вербицького… Читати більше

Wednesday July 3rd, 2024
  • Новини

Біжу за тих, хто в берцях, 2.0: на ВДНГ відбудеться благодійний забіг

7 липня на ВДНГ відбудеться другий благодійний забіг від благодійного фонду "Гуркіт" "Біжу за тих,… Читати більше

Wednesday July 3rd, 2024
  • Новини

Наприкінці липня відключень світла стане менше: в Укренерго прогнозують покращення ситуації

Зменшення обсягів відключень електрики прогнозується наприкінці липня, коли очікується вихід із ремонтів генеруючого обладнання, що покращить ситуацію… Читати більше

Wednesday July 3rd, 2024
  • Новини

Під Торецьком окупанти обстріляли евакуаційне авто: поранено двоє парамедиків

Біля Торецька російська армія атакувала автомобіль парамедиків, які евакуювали мирних жителів. Про це повідомляє Рубрика,… Читати більше

Wednesday July 3rd, 2024
  • Новини

Шмигаль обговорив з головою Генасамблеї ООН потреби України задля відновлення та розбудови енергосистеми

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль провів зустріч із головою Генеральної асамблеї Організації Об’єднаних Націй Деннісом Френсісом.… Читати більше

Wednesday July 3rd, 2024
  • Новини

Виграти каву з Залужним за донат: як працює це рішення та як стати його частиною

Кожен охочий може завдяки донату зустрітися з колишнім головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним. “Рубрика” розповідає подробиці.… Читати більше

Wednesday July 3rd, 2024

Цей сайт використовує Cookies.