fbpx
Сьогодні
22:25 13 Тра 2024

У зв’язку з обстрілами окупантів у двох населених пунктах Сумської області оголосили евакуацію

Фото: з відкритих джерел

У Сумській області почали проводити евакуацію з міст Білопілля та Ворожба. Це пов'язано з російськими ударами по цих містах.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на начальника Сумської обласної військової адміністрації Володимира Артюха.

"Ми повинні захищати своє населення. Це наше основне завдання, яке мені поставив президент України Володимир Зеленський", – сказав очільник області.

При цьому Артюх уточнив, що це не примусова, а завчасна добровільна евакуація з тих населених пунктів, де значно збільшилася кількість обстрілів. Наразі в громадах триває оповіщення населення про евакуацію.

Жителі Білопілля та Ворожби, і особливо сім'ї з дітьми, які бажають евакуюватися, мають звернутися до старост та голів громад. Евакуйоване населення буде розміщено в місцях компактного проживання на території області.

Як зазначається, з січня по квітень поточного року в Сумській області від ворожих обстрілів та авіаударів загинули 40 мешканців, поранено 110, у тому числі 13 дітей. За минулий тиждень 3 особи загинули та 7 отримали поранення, у тому числі 3 дитини. Подбайте про своє життя та здоров'я – евакуюйте раніше в безпечні місця

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: