fbpx
Сьогодні
Відео 10:25 11 Тра 2024

У тимчасово окупованих Ровеньках на Луганщині атакували російську нафтобазу: спалахнула пожежа

Фото: Ілюстративне / МНС рф

У тимчасово окупованих Ровеньках Луганської області сталося влучання по нафтобазі російської федерації, руйнування об'єкта досить значні.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram-канал голови Луганської ОВА Артема Лисогора.

"На окупованій Луганщині одна за одною спалахують нафтобази. Спочатку в Луганську, учора вночі – у Ровеньках. Руйнування значні, запасів пального не залишилося", – розповів він.

Як зазначив голова ОВА, щоб там не казали місцеві колаборанти та росіяни, але вони недорахувалися ще одного складу з продуктами переробки нафти, яка знаходиться досить віддалено від лінії фронту.

"Заправляти військову техніку стане ще важче. Скоріше за все, доведеться користуватися базами, розташованими на території РФ. Щоправда, їхати дозаправникам необхідно буде далеченько", – констатував Лисогор.

Росія окупувала частину Луганської області у 2014 році, зокрема Ровеньки та Луганськ. Зазначимо, що тимчасово захоплені Ровеньки перебувають більше, ніж за 100 км від лінії фронту.

Що відомо про атаки на нафтобази та НПЗ на окупованих територіях

Так, 7 травня у Луганську теж пролунали вибухи. Окупанти заявили про "приліт" у районі місцевої нафтобази, у місті почалися проблеми з паливом. 

Окрім того, у Донецькій області в тимчасово окупованій Макіївці вранці 19 лютого, пролунали вибухи. Повідомляли про "приліт" по нафтобазі російських загарбників.

Також у грудні минулого року через атаку невідомого дрону російський гарнізон тимчасово захопленого Луганська втратив велику нафтобазу.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: