fbpx
Сьогодні
Відео, фото 12:22 03 Тра 2024

У російському Шебекіно дрон-камікадзе атакував газозаправну станцію

English version here

Фото: ілюстративне з сайту Укрінформ

У Бєлгородської області в місті Шебекіно рф дрон-камікадзе атакував територію автомобільної газозаправної станції. Влада регіону звинувачує в атаці Україну.

Про це повідомив губернатор Бєлгородської області росії В'ячеслав Гладков, передає Рубрика.

За його словами, на момент атаки на робочому місці була одна співробітниця станції, вона евакуювалася самостійно й не постраждала.

Фото: Скриншот / Жесть Белгород

Внаслідок вибуху сталося займання резервуара для зберігання газу.

На місці працюють оперативні служби.

Окрім того, Гладков звинуватив ЗСУ у дроновій атаці на автобус у селі Вознесенівка Шебекинського міського округу, який возить на роботу співробітників комерційного підприємства.

Гладков заявив, що в момент атаки в автобусі були два пасажири та водій.

Внаслідок вибуху одна людина постраждала — у чоловіка баротравма та забій правої руки. Він самостійно звернувся до лікарні.

Нагадаємо, вранці, 12 квітня, російському Бєлгороді повідомляють про атаку БПЛА по будівлі "Газпрому". Місцева влада повідомляє про двох поранених.

Зазначається, що дрон врізався в будівлю "Газпрому" в 5-му Заводському провулку. Безпілотник нібито поцілив у ресурсопостачальне підприємство. Також було пошкоджено фасад.

А у ніч проти 2 травня в росії у деяких регіонах заявили про роботу ППО та вибухи через атаку безпілотників.

В Орловській області були пошкоджені об'єкти енергетичної інфраструктури, а в Курській області без світла лишився цілий населений пункт.

У Краснодарському краї також у ніч проти 2 травня пролунали вибухи в районі селища Афіпський, де розташований нафтопереробний завод.

Нагадаємо, на території РФ вже майже регулярно відбуваються різноманітні вибухи та пожежі, а самі росіяни пов'язують це з атаками безпілотників. Такі події відбуваються у різних регіонах країни-агресора. Зазначимо, що попри традиційні заяви Міністерства оборони РФ про нібито знищені БПЛА через роботу протиповітряної оборони,  проте досить часто в мережі з'являються кадри, що демонструють протилежне, зокрема "прильоти" у різні об'єкти.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: