Присвячена очищенню Чорного моря від російських кораблів: Укрпошта випускає нову марку

АТ "Укрпошта" випускає нову марку "русскій воєнний флот – до дна!" із зображенням уражених ворожих кораблів. Сьогодні на сайті оператора відкрито передзамовлення.

Про це у Фейсбуці повідомив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський, пише Рубрика.

"Друзі, ми довго готували цю марку Укрпошти і довго вагались вночі, чи випускати її сьогодні, враховуючи події в Одесі. Але вирішили, що саме сьогодні важливо оголосити про її вихід. Марки, яка оголошується в "чистий четвер" і присвячена очищенню нашого Чорного моря від окупантів – "русскій воєнний флот – до дна!". Звучить, як тост, і це правда", – написав Сміляський.

На марці зображені кораблі, що були знищенні або пошкоджені ЗСУ, ВМС, ГУР та СБУ.

Відсьогодні відкривається передзамовлення поштового набору, до складу якого входять аркуш «русскій воєнний флот – до дна!», конверт «Перший день», художній конверт формату С6 та 2 картки.

"До марки ми ще випускаємо конверт "Морський бій" та листівки, в тому числі, присвячені нашому зерновому коридору, який був відкритий, завдяки перемозі на морі і який дуже важливий для Одеси та чорноморських портів", – додав Смілянський.

В обіг марка буде запущена 8 травня, в день пам'яті та перемоги над нацизмом. Де саме і з ким – очільник Укрпошти не уточнив з міркувань безпеки, але пообіцяв, що це буде "феєрично".

Що відомо про знищення кораблів російського флоту

Загалом у 2023 році українські Сили оборони уразили:

Також українські розвідники вже у 2024 році в ніч проти 1 лютого знищили ракетний катер "Івановєц" Чорноморського флоту рф. Його вартість становить орієнтовно 60-70 мільйонів доларів.

А 14 лютого українські безпілотники Головного управління розвідки вранці у Чорному морі підбили російський великий десантний корабель "Цезар Куніков".

У Військово-морських сил ЗСУ заявили, що з 13 кораблів Чорноморського флоту російської федерації, після знищення російського великого десантного корабля "Цезар Куніков", "у строю" залишається лише п'ять одиниць.

Свіжі дописи

  • Новини

Рішення для перемоги: Австралія передасть Україні катери Sentinel 830R

У рамках військової допомоги для передачі українським Збройним силам австралійський уряд обрав катери Sentinel 830R… Читати більше

Thursday May 16th, 2024
  • Новини

NYT: Північноатлантичний Альянс розглядає відправку військ в Україну, проте не для участі в боях

Союзники по НАТО поступово наближаються до рішення відправити в Україну свої війська, щоб вони могли… Читати більше

Thursday May 16th, 2024
  • Новини

На Харківщині за час зведення фортифікаційних споруд загинули 4 будівельники, ще 15 отримали поранення, – ОВА

У Харківській області внаслідок російських обстрілів чотири людини загинули та 15 отримали поранення різного ступеня… Читати більше

Thursday May 16th, 2024
  • Новини

Український бренд створив колекцію благодійних вишиванок для фонду “Землячки”

До Дня вишиванки український бренд GAPTUVALNYA створив ексклюзивні вишиванки з символікою громадської організації "Землячки", які… Читати більше

Thursday May 16th, 2024
  • Новини

Українським Силам оборони вдалося додати впевненості на напрямку Вовчанська, – Зеленський

Російські обстріли на напрямку Вовчанська Харківської області не припиняється, втім українські оборонці там впевнено тримають… Читати більше

Thursday May 16th, 2024
  • Новини

В Одеській області відкрили міжнародний пункт пропуску “Рені” між Україною та Молдовою

16 травня після реконструкції в Одеській області відкрили міжнародний автомобільний пункт пропуску "Рені" між Україною… Читати більше

Thursday May 16th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.