fbpx
Сьогодні
Фото 12:59 01 Тра 2024

Наслідки обстрілу Одеси "Іскандерами": окупанти пошкодили будівлю представництва омбудсмена

Фото: Телеграм / Омбудсман Лубінець Дмитро

Під час російської атаки балістичними ракетами "Іскандер" міста Одеси, зафіксували пошкодження Представництва уповноваженого Верховної ради України з прав людини.

Про це пише Рубрика з посиланням на Telegram-канал уповноваженого Верховної ради України з прав людини Дмитра Лубінця.

"На той момент, на щастя, у приміщенні не було ні працівників, ні заявників, тож ніхто не отримав травм. Проте для того, аби приймати відвідувачів і відновити роботу, нам потрібен час. Ми вже працюємо над ліквідацією всіх наслідків обстрілу", – додає Лубінець.

Одеса, обстріл

Фото: Телеграм / Омбудсман Лубінець Дмитро

Звернутись до Представництва уповноваженого Верховної ради з прав людини можна за телефоном: +380973460828.

Одеса, обстріл

Фото: Телеграм / Омбудсман Лубінець Дмитро

Лубінець відзначив, що одеське Представництво стало четвертим, що зазнало руйнувань з боку російських терористів від початку війни.

Варто додати, що російські окупаційні війська в ніч на 1 травня атакували густонаселені райони міста Одеса трьома балістичними ракетами "Іскандер-М".

"Як ми бачимо, зараз ворог обрав собі за ключову ціль місто Одеса. Як раніше він бив (і продовжує бити) по Харкову. Зараз же він атакував трьома балістичними ракетами "Іскандер-М" густонаселені райони Одеси, внаслідок чого загинули та постраждали люди. Звичайно, що це – черговий прояв кровожерливого обличчя російського терору", начальник служби зв'язків із громадськістю Повітряних сил майор Ілля Євлаш в ефірі національного телемарафону.

З його слів, такі атаки рф направлені суто на залякування українців і дестабілізацію обстановки.

Він зазначив, що росія продовжує завдавати удари балістикою, яку дуже складно збити. Офіцер нагадав, що лише один комплекс (який уже довів неодноразово  свою ефективність в бою) здатен протистояти балістиці, це Patriot.

Тому Україна потребує більше таких систем і ракет до них, аби боротися з російським терором і зберегти життя мирних мешканців.

Нагадаємо, що пізно ввечері, 30 квітня, російські загарбники вдарили по Одесі балістичними ракетами: в місті пролунало кілька вибухів, внаслідок чого загинули троє людей, ще троє отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: