У запорізькому цирку зірвалися з висоти неповнолітні гімнасти: поліція встановлює обставини

Двоє неповнолітніх гімнастів у Запорізькому державному цирку під час виконання номера зірвалися з 3-метрової висоти та впали на арену. Наразі поліція з'ясовує обставини та причини події.

Про це повідомляє обласна поліція, передає Рубрика.

Інцидент стався у суботу ввечері, 27 квітня, під час під час вистави в міському цирку.

Як розповіли у поліції, виконавці гімнастичного номера програми не втримались на канаті та зірвались з триметрової висоти.

До реанімаційного відділення Запорізької обласної дитячої лікарні доправлено двох неповнолітніх – 15-річного хлопця і 12-річну дівчину. Через падіння діти отримали травми різного ступеня тяжкості.

"Попередньо поліцейські з'ясували, що близько 18:00 під час вистави в міському цирку виконавці гімнастичного номера програми не втримались на канаті та зірвались з 3-метрової висоти. Через падіння обоє отримали травми різного ступеня тяжкості", – поінформували у поліції.

Повідомляється, що діти перебувають у лікарні, загрози їхньому життю немає.

Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України.

Наразі триває досудове розслідування.

На сайті цирку та в соціальних мережах закладу станом на 28 квітня ніяк не коментували подію.

Нагадаємо, тигреня із маріупольського зоопарку, яке викрали російські загарбники після окупації міста, померло у московському цирку.

"У травні цього року тримісячну тварину з маріупольського зоопарку відвезли до московського цирку.

Там маріупольським тигреням займався російський дрисерувальник Едгард Запашний, який підтримує війну проти України. Але тепер з'явилась інформація, що тварина померла. Про це повідомив сам дресирувальник",  розповіли у повідомленні.

Як зазначив Запашний, у тварини були вроджені проблеми з нирками. Якщо це так, то чому тоді тигреня не повернули до зоопарку, а забрали до цирку. Цього московський дресувальник не уточнив.

Також повідомлялось, що , що зоопарк "Казкова діброва" в окупованій Новій Каховці було повністю затоплено через підрив російськими військами греблі, та працівникам все-таки вдалося врятувати невелику кількість тварин.

Свіжі дописи

  • Новини

Імовірно, пошкоджена ТЕЦ: в рф знову заявили про обстріли в Бєлгороді

Уже про пʼятий обстріл протягом 12 травня заявили в російському Бєлгороді. У місті є нові… Читати більше

Sunday May 12th, 2024
  • Новини

Біля кордону затримали чотирьох чоловіків: не зрозуміли, що їх наздогнали прикордонники

Пішу прогулянку до Румунії чотирьом чоловікам призовного віку зірвали українські прикордонники. Про це повідомляє Рубрика… Читати більше

Sunday May 12th, 2024
  • Новини

Президент назвав задум рф в Харківській області та задачу ЗСУ

Глава держави Володимир Зеленський назвав задум росії в Харківській області та головну задачу Сил оборони… Читати більше

Sunday May 12th, 2024
  • Новини

Рішення для перемоги: юна волонтерка зі Львівщини передала понад 5 тисяч розпалювачів для ЗСУ

Волонтерка зі Львівської області Андріана Кіндрацька передала понад 5 тисяч розпалювачів для Сил Оборони. Про… Читати більше

Sunday May 12th, 2024
  • Новини

Залучення якнайбільшої кількості країн до Саміту миру: Єрмак провів онлайн-зустріч із фронтменом U2

Глава Офісу Президента України Андрій Єрмак провів онлайн-зустріч з ірландським рок-музикантом, вокалістом гурту U2 Боно.… Читати більше

Sunday May 12th, 2024
  • Новини

Посол Греції на знак протесту пішла з церемонії інавгурації нового президента Північної Македонії

Інавгурацію президентки Гордани Сільяновської-Давкової, яка назвала свою країну "Македонія", залишила пані посол Греції у Північній… Читати більше

Sunday May 12th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.