fbpx
Сьогодні
17:59 26 Кві 2024

Російські окупанти атакували автомобіль біля кордону на Харківщині: поранені волонтери

У Харківській області російський дрон влучив у цивільний автомобіль. Постраждала сім'я волонтерів. Окупанти здійснили обстріл після видачі гуманітарної допомоги.

Про це розповів голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, цитує Рубрика.

Обстріл стався 26 квітня о 12:30 в селі Сотницький Козачок Богодухівського району. Поранень зазнали двоє місцевих волонтерів: чоловік 56 років та його 54-річна дружина. Також по медичну допомогу звернувся їхній 18-річний син.

Синєгубов зазначив, що росіяни запустили дрон в автомобіль волонтерів після того, як вони роздали жителям села гуманітарну допомогу.

Нагадаємо, зранку 26 квітня російсько-окупаційні війська завдали ударів по місту Дергачі Харківської області, внаслідок чого поранень зазнали чотири людини, серед яких троє дітей.

У Харківській області російсько-окупаційні війська 25 квітня обстріляли Балаклію, внаслідок чого відбулося влучання біля залізничного вокзалу: є постраждалі.

Ситуація в регіоні

Упродовж 25 квітня артилерійських і мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини, розповіли в ОВА.

Так, у Балаклії внаслідок ракетного обстрілу пошкоджено скління вікон та дах будівлі залізничного вокзалу, приміський електропотяг Харків — Ізюм, який був на відстані 15 метрів від місця прильоту та колії. Травмовані 7 цивільних чоловіків та 4 жінки.

У селі Новоосинове Куп'янського району через російський обстріл пошкоджено будинок, господарча споруда та постраждали дві жінки віком 73 та 60 років.

За минулу добу на Куп'янському напрямку ворог 10 разів атакував українські позиції в районі населених пунктів Берестове та Кислівка.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: