fbpx
Сьогодні
10:35 25 Кві 2024

Росія виробляє зброю у кількостях, вищих за її потреби на війні, - Пісторіус

English version here

Фото: З відкритих джерел

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус заявив, що військово-промисловий комплекс російської федерації вже працює на заповнення складів.

Про це повідомляє n-tv, передає  Рубрика.

За словами Пісторіуса, росія вже виробляє зброю та боєприпаси понад потреби для ведення загарбницької війни проти України.

Він зазначив, що зі збільшенням витрат на озброєння та впорядкуванням військової економіки "значна частина або частина того, що виробляється, більше не йде на фронт, а потрапляє на склади".

Водночас він застерігає від подальших військових амбіцій президента росії владіміра путіна.

"Тепер ви можете бути наївними і сказати, що він робить це лише з обережності. Як скептична людина, я б сказав у цьому випадку, що він робить це тому, що у нього є плани або можуть бути".

Що відомо про підготовку західних країн до можливого протистояння з рф

 Низка європейських країн НАТО протягом останніх тижнів також попереджала про ризик агресії РФ у найближчому майбутньому.

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус заявив у січні, що Альянс повинен готуватися до нападу росії на країну НАТО протягом 5-8 років.

Головнокомандувач Збройних сил Швеції Мікаель Бюден та міністр цивільної оборони Карл-Оскар Болін заявили, що усі громадяни країни мають бути готовими до війни.

А головнокомандувач Збройних сил Норвегії закликав не гаяти "вікно можливостей" на підготовку до потенційного прямого протистояння росії, тому що цей час може скінчитись вже за кілька років.

А генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг також говорив, що Північноатлантичний Альянс має підготуватися до протистояння з російської федерацією, яке може тривати десятиліттями, тому союзники мають наростити оборонну промисловість.

"НАТО не шукає війни з Росією. Але ми повинні підготуватися до протистояння, яке може тривати десятиліттями", наголосив Генсек.

Тому членам Альянсу потрібно швидше розширювати свою оборонну промисловість.

Генсек вважає, що у разі перемоги російського диктатора володимира путіна в Україні немає гарантії, що російська агресія не пошириться на інші країни.

Рубрика:
Події Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: