fbpx
Сьогодні
Відео 17:34 25 Кві 2024

Ракетна ворожа атака по залізничному вокзалу у Балаклії: кількість постраждалих зросла до 10 людей

Фото: Ілюстрвтивне / Балаклія

У Харківській області російсько-окупаційні війська 25 квітня обстріляли Балаклію, внаслідок чого відбулося влучання біля залізничного вокзалу: є постраждалі.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, Балаклійську міську військову адміністрацію.

"Окупанти вдарили по Балаклії Ізюмського району. Є влучання біля залізничного вокзалу", – написав очільник області.

Спочатку голова ОВА повідомив, що попередньо відомо про п'ятьох постраждалих. Поранення отримали двоє чоловіків і три жінки.

Деталі встановлюють. На місці атаки працюють усі служби.

Згодом Синєгубов уточнив, що кількість постраждалих у Балаклії зросла до семи.

Очільник області додав, що загарбники вдарили ракетою по залізничному вокзалу, коли постраждалі перебували у пасажирських вагонах електропоїзда "Харків — Ізюм".

"Троє жінок віком 37,47, 60 та четверо чоловіків 39, 49, 49 та 62 років отримали вибухові травми різного ступеня внаслідок російського обстрілу. Їм надається допомога у медичному закладі", підкреслив він.

Пізніше очільник області додав, що кількість постраждалих зросла до 10. Поранені дві жінки 37, 48 років та 55-річний цивільний чоловік.

Також очільник області в ефірі "Єдиних новин" наголосив, що від учора біля 15 населених пунктів перебували під ворожим вогнем.

"Годину тому окупант завдав удару по селу Новоосинове Куп'янського району, внаслідок чого постраждали жінки віком 70 та 73. Росіяни продовжують тероризувати беззбройних людей", зауважив він.

Окрім того, з його слів, триває евакуація з раніше визначених населених пунктів трьох районів області — 70 родин із дітьми вже виїхали у безпечніші місця.

Нагадаємо, що сьогодні 25 квітня, це вже друга атака по залізничній інфраструктурі. Так, вранці 25 квітня армія рф вгатила ракетою "Іскандер" по залізниці в Смілі на Черкащині.

Начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець повідомив, що після російської ракетної атаки на Смілу в місті пошкоджено 47 приватних будинків.

Фото: Фейсбук / Ігор Табурець

"Противник випустив одну ракету, попередньо "Іскандер К", по Черкаській області, а саме по місту Сміла. Було уражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення залізничне. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно", –розповів він.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: