Green Travel: Швидке, зручне та доступне страхування для вас та вашого авто

Потрібна страховка, але не хочете витрачати на її оформлення сили, час і зайві гроші? З появою унікального сервісу Green Travel в українців з'явилася можливість оформити страхування з максимальною вигодою для себе – легко, дешево і швидко. У цій статті ви дізнаєтеся, які види страхування можуть знадобитися, особливості та переваги оформлення в онлайн режимі.

Кому потрібна страховка і яка?

У сучасному світі автовласникові не обійтися без страховки, її вид може залежати від умов та завдань:

Автоцивілка

Основний вид автострахування, без якого заборонено пересуватися Україною на будь-якому транспортному засобі. На платформі Green Travel можна оформити поліс із різною франшизою – нульовою, на 1600 і 3200 грн. ОСЦПВ стане дійсним з моменту реєстрації та відображатиметься в Дії. Цікаво, у разі заповнення всіх необхідних граф, клієнт зможе купити поліс за ще більш вигіднішою ціною.

Зелена карта

Ще один вид обов'язкового страхування, аналогічний автоцивілці, проте чинний за межами України. Використовуючи сервіс для оформлення Зеленої карти ви стаєте володарем поліса вже через кілька хвилин після оплати. Крім того, вам варто очікувати бонус від Greentravel.ua – повернення частини сплаченої суми. Також сервіс пропонує додатковий пакет до стандартного поліса – «AssistMe». За незначну доплату (практично рівну сумі кешбеку) ви отримаєте:

  • допомогу в пошуку евакуатора і житла після евакуації авто або ДТП;
  • доступ до всіляких експертних порад;
  • організацію онлайн консультації європейського юриста;
  • допомогу професійного перекладача;
  • всебічну підтримку під час аварії.

Якщо плануєте автомобільну поїздку в Європу вам напевно потрібна буде оплата платних доріг, тому нещодавно сервіс став надавати й цю послугу. Тепер не треба шукати пункт продажу, з'їжджати з дороги та переплачувати, достатньо купити віньєтку на сайті.

КАСКО

Улюблена страховка всіх водіїв, які піклуються про свого чотириколісного друга. Вона, звісно, не обов'язкова, проте за незначну плату, можете забезпечити собі компенсацію від шкоди, заподіяної авто внаслідок ДТП, стихійних лих, вандалізму, викрадення та інших неприємних подій. У Green Travel є можливість купити не тільки повний поліс КАСКО, а й половинний, вдвічі економніший. Якщо обов'язкове страхування ділиться на те, що діє винятково в Україні і те, що необхідне для їзди Європою, КАСКО має покриття на всіх територіях і в усіх країнах.

Туристична страховка

Хочете убезпечити себе під час поїздки за кордон? З огляду на вартість закордонного медичного обслуговування – це бажання більш ніж далекоглядне. Крім того, перебуваючи в інших країнах, просто неможливо влаштуватися на роботу, піти вчитися або отримати дозвіл на тимчасове проживання. Залежно від спектра послуг, що надаються, і страхової суми на сайті Greentravel.ua для оформлення доступні цілих три пакети – економний, стандартний і з розширеними можливостями. Тож кожен може зробити вибір виходячи зі своїх можливостей та побажань.

Три кроки назустріч до успіху

Турбуєтеся, що самостійне оформлення автостраховки буде складним або що випадково припуститеся помилки? З детально продуманим сервісом Green Travel це виключено, кожна дія інтуїтивно продумана, а щоб отримати потрібний поліс достатньо пройти три кроки. Отже, визначаємо вид страхування і крокуємо:

Крок 1

Вибираємо потрібні опції і відповідний пакет послуг, вводимо початкові дані. На цьому етапі клієнт одразу може бачити підсумкові ціни та порівняти різні пакети, підібравши найбільш ефективний для себе.

Крок 2

Введення необхідної інформації для реєстрації страховки. Це можуть бути дані паспорта, опис авто й техпаспорта на нього, контакти для отримання документа та зв'язку.

Крок 3

Він полягає в оплаті, яку можна здійснити онлайн картками Visa/Mastercard, Приват24, PrivatPay і Apple Pay. Крім того, доступна оплата на розрахунковий рахунок чи за договором, який може знадобитися юридичним особам.

Як бачимо, нічого складного, всього кілька хвилин часу, і страховка буде вже у вас.

Які у Green Travel переваги?

З огляду на значущість усіх етапів страхування, важливо, щоб страхова компанія була надійною і в цьому у Greentravel.ua безліч переваг:

  • Офіційна ліцензія – запорука того, що документи будуть легітимними, їх легко буде перевірити через МТСБУ, Дію.
  • Продуманість інтерфейсу – неважливо, вирішите ви скористатися сайтом або Telegram-ботом, з оформленням ніколи не виникне складнощів.
  • Простота оплати – доступні всі види карт і онлайн платежів.
  • Швидкість реєстрації – на те, аби заповнити інформацію, необхідну для поліса, піде всього кілька хвилин, ще кілька – на занесення даних до страхової бази та відправлення документа вам.
  • Низька вартість – ціна формується виключно від набору послуг, включених до страхового пакета, терміну дії документа та інших показників, без додаткових націнок і комісій посередникам.
  • Система знижок – для кожної послуги передбачено додаткові знижки та бонуси.
  • Захист персональних даних – завдяки спеціальній системі особиста інформація буде прихована від сторонніх, а сам документ не зможуть підробити.
  • 100% погашення виплат за страховими випадками – на платформі ведеться відкрита статистика виплат, підтверджена безліччю відгуків на незалежних сайтах.
  • Репутація, перевірена часом – компанія на ринку страхових послуг понад 19 років і за весь період не було жодного розгляду щодо невиплат і відкликань ліцензії.
  • Широкий спектр послуг – навіть пакети «економ» продумані так, щоб надати всіляку допомогу та передбачити виплати на будь-який випадок.
  • Максимальна комунікація – кожен власник страховки має персонального менеджера, консультативну підтримку експерта 24/7, зв'язок будь-яким доступним способом.
  • Документи, які завжди поруч – страховка в електронному форматі завжди буде доступна і активна. Крім того, можна в онлайн-режимі відстежувати виплати, перевіряти термін дії, продовжувати і навіть скасовувати з поверненням грошових коштів у разі, наприклад, скасування поїздки.

Висновок

Страхування – невідчужна частина документації кожного водія, що захищає від грошових витрат у разі ДТП та в інших випадках. Можна витратити багато часу й грошей на застаріле оформлення через страхову контору або агента, а можна скористатися сервісом і оформити поліс за лічені хвилини без фінансових втрат. Думаєте, що занадто все добре? А ви перейдіть на сайт Green Travel і переконайтеся в цьому особисто!

На правах реклами

Свіжі дописи

  • Новини

Генштаб: найгарячіше на Авдіївському та Новопавлівському напрямках, там війська рф 35 разів атакували позиції ЗСУ

Минулої доби, 4 квітня, російські війська продовжують тиснути по всій лінії фронту, найгарячіше на Авдіївському… Читати більше

Sunday May 5th, 2024
  • Новини

У Бога на плечі шеврон з українським прапором: Зеленський у Великдень звернувся до українців

5 квітня президент України Володимир Зеленський 5 квітня, у Великдень, звернувся до українців з нагоди… Читати більше

Sunday May 5th, 2024
  • Новини

Наслідки нічної атаки Харкова російськими безпілотниками: постраждали 5 осіб, серед них дитина

У ніч на 5 травня російські окупанти атакували ударними безпілотниками приватний сектор міста Харкова, внаслідок… Читати більше

Sunday May 5th, 2024
  • Новини

Росія запустила по низці областей України 24 БпЛА: сили ППО знищили 23 дрони-камікадзе

У ніч на 5 травня російські загарбники атакували декілька регіонів країни 24 "Шахедами", 23 з… Читати більше

Sunday May 5th, 2024
  • Новини

Окупанти другу ніч поспіль атакували Харків та Дніпропетровщину “Шахедами”: є пошкодження, виникли пожежі

У ніч на 5 травня російські загарбники вже другу ніч поспіль завдали удару безпілотниками по… Читати більше

Sunday May 5th, 2024
  • Що відбувається

5 головних рішень тижня — жіночий підрозділ управління БПЛА та окопний РЕБ PARASOL

Щосуботи "Рубрика" пропонує короткий дайджест ТОП-5 рішень тижня, які наближають перемогу України: ✈️ Із уламків… Читати більше

Saturday May 4th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.