fbpx
Сьогодні
Фото 21:32 22 Кві 2024

Внаслідок атаки росіян на телевізійну вежу в Харкові частково пошкоджено її конструкцію

Фото: nakipelo.ua

Російські окупанти сьогодні, 22 квітня, вдарили ракетою по телевежі у Харкові. З'явились фото наслідків.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на поліцію Харківської області в Telegram та Державну службу спецзв'язку в Telegram.

Як нагадали поліцейські, окупанти вдарили по Харкову, внаслідок чого пошкоджено об'єкт телевізійної інфраструктури. На місці вже працюють слідчо-оперативна група, криміналісти та вибухотехніки.

"Поліцейські проводять огляд місця події, опитують свідків, документують та вилучають речові докази злочину військовослужбовців російської армії", – додали правоохоронці.

наслідки удару РФ по Харкову

Фото: nakipelo.ua

За інформацією Харківської обласної прокуратури, російські війська завдали удару по телевізійній вежі ракетою Х-59 близько 16:30.

наслідки удару РФ по Харкову

Фото: nakipelo.ua

У Держспецзв'язку розповіли, що внаслідок атаки росіян на телевізійну вежу в Харкові було частково пошкоджено її конструкцію. За наявною на цей момент інформацією постраждалих чи загиблих немає.

наслідки удару РФ по Харкову

Фото: nakipelo.ua

Наразі тимчасово відсутня трансляція телевізійного сигналу, тривають роботи з відновлення мовлення. Водночас трансляція низки радіостанцій у FM-діапазоні продовжується.

"На час ремонтних робіт жителі Харкова та області, які залишилися без цифрового телебачення, можуть отримувати інформацію з ефіру місцевих радіостанцій, користуватися кабельним або онлайн-телебаченням, або отримувати сигнал ТБ через супутникові приймачі", – йдеться у повідомленні.

Місцеві ЗМІ також публікують фото наслідків російського терористичного удару.

наслідки удару РФ по Харкову

Фото: nakipelo.ua

Нагадаємо, сьогодні, 22 квітня, вдень у Харкові пролунав вибух. Згодом голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов уточнив, що окупанти обстріляли місто, вони цілилися по об'єкту телевізійної інфраструктури.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: