fbpx
Сьогодні
Відео, фото 14:53 22 Кві 2024

У Херсоні під ворожий обстріл потрапили комунальники

Фото: Херсонська МВА

У Херсоні в Дніпровському районі під обстріл російських військ потрапили комунальники. Пошкоджене авто, люди не постраждали.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, передає Рубрика.

"Сьогодні у Херсоні під ворожий обстріл потрапили працівники одного з комунальних підприємств міської ради", – йдеться у повідомленні.

Фото: Херсонська МВА

Як зазначається, комунальники виконували свої функціональні обов'язки з наведення ладу у Дніпровському районі в той час, як російські війська почали бити по місту.

Як підкреслив Мрочко, люди не постраждали, але була пошкоджена автівка комунального підприємства.

Фото: Херсонська МВА

Сьогодні російські війська також обстріляли автобусну зупинку у Дніпровському районі Херсона, поранень зазнала жінка.

Своєю чергою начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін показав наслідки обстрілів Дніпровського району Херсона, де під удар потрапила 44-річна містянка.

"На відео – Дніпровський район Херсона після ранкових обстрілів російської армії. На автобусній зупинці під удар потрапила 44-річна херсонка. Нині вона знаходиться у лікарні з вибуховою та уламковими травмами", – написав Прокудін.

За його словами, росіяни вкрили вогнем і приватний будинок. В оселі повибивало шибки, пошкоджено стіни, покрівлю, ворота та гараж.

Пізніше  ушпиталили двох чоловіків – 48 і 51 років, обидва постраждалих у стані середньої тяжкості.

Також внаслідок ранкового обстрілу Корабельного району Херсона був поранений 63-річний чоловік. Наразі він ушпиталений.

За його словами, тільки з початку цього дня у Херсоні – четверо травмованих.

Нагадаємо, 5 квітня, російські загарбники обстріляли Херсон із артилерії. Один із снарядів потрапив у двір багатоквартирного будинку. Двоє людей було поранено.

Обстріли Херсона

Російські війська обстрілюють Херсон і правобережжя Херсонської області навіть після того, як українські сили оборони повернули ці населені пункти під свій контроль восени 2022 року після повного захоплення регіону рф у лютому 2022 року.

Так, з березня російські загарбники атакували житлові квартали деокупованих населених пунктів Херсонщини, внаслідок чого поранення отримали двоє правоохоронців.

Наприклад, наприкінці лютого російські військові під час обстрілу Херсона влучили у вантажне судно. Також були пошкоджені ферма та елеватор.

Окрім того, 17 лютого, армія рф знову вдарила по Херсону. У результаті обстрілу є жертви та поранені серед цивільного населення.

Нагадаємо, 26 грудня 2023 року окупанти обстріляли залізничний вокзал у Херсоні. Загинув 29-річний працівник поліції Кіровоградської області. Крім того, поранення отримали двоє працівників поліції Херсонської області та двоє цивільних.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: