fbpx
Сьогодні
14:47 19 Кві 2024

У Дніпрі 20 квітня оголосили Днем жалоби за загиблими від російських ударів

Фото: Телеграм / Сергій Лисак

Суботу, 20 квітня, у Дніпрі оголосили Днем жалоби за загиблими від ворожих ударів.

Про це йдеться в розпорядженні, яке розмістив у Телеграмі міський голова Дніпра Філатов, передає Рубрика.

Як зазначається в документі, з метою вшанування пам'яті жертв трагедії, яка сталася 19.04.2024 внаслідок ракетного обстрілу російською федерацією у місті Дніпро та області, оголосити Днем жалоби в м. Дніпрі 20.04.2024.

Фото: Ігор Клименко / МВС

Атака на Дніпропетровщину

Армія рф атакувала місто Дніпро та область зранку 19 квітня. Внаслідок цього в обласному центрі загинули 2 людини, ще 15 зазнали поранень. Під ворожим вогнем опинилися житловий будинок та два інфраструктурні об'єкти.

Окрім цього, влучання є у Павлограді, Кривому Розі та Синельниковому. В останньому поранень зазнали діти, одна з них — у важкому стані.

Внаслідок ворожої атаки загинули шість людей, серед них дві дитини віком 6 та 8 років. Окрім цього, стало відомо, що внаслідок атаки на Дніпро кількість поранених зросла до 16.

Фото: ДСНС

Унаслідок обстрілу поранено 7 залізничників під час виконання службових обов'язків. Також загинула Оксана Стороженко — чергова по будинку локомотивних бригад. У неї залишились двоє синів віком 17 та 15 років.

"Висловлюємо щирі співчуття рідним Оксани та зобов'язуємося забезпечити фінансову та соціальну підтримку її дітям. Також надамо допомогу всім пораненим залізничникам та їхнім родинам. Наразі їхній стан стабільний, вони отримують необхідну медичну та психологічну допомогу", — повідомили в "Укрзалізниці".

Унаслідок атаки робота вокзалу в Дніпрі була тимчасово зупинена.

Наразі екстрені служби працюють на місцях російських ударів, розбір завалів пошкоджених будинків триває.

Всього над областю вдалося знищити 11 ракет.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: