fbpx
Сьогодні
09:19 14 Кві 2024

У Луганську напередодні українські пілоти результативно атакували ворожий пункт управління

Фото: Скриншот / Новини Донбасу

У тимчасово окупованому Луганську 13 квітня українські ракети влучили у ворожий пункт управління "Центр".

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм командувача Повітряних Сил генерал-лейтенанта Миколи Олещука.

У повідомленні зазначають, що Сили оборони України успішно уразили пункт управління угруповання військ "Центр" противника в окупованому Луганську.

"Витримавши паузу, дякую льотчикам авіації Повітряних Сил за успішний, а головне – результативний удар по ворожому об'єкту на Луганщині 13 квітня 2024 року.

Українські пілоти чудово виконали роботу і повернулись на базу.

Таких ударів по тилах противника буде більше, коли Україна отримає більше ракет від наших західних партнерів", наголосив Олещук.

Нагадаємо, ми писали, що напередодні, 13 квітня, в окупованому Луганську чули два вибухи, в мережі з'явилися фото і відео з димом над містом.

Як зазначив чиновник, у Луганську зафіксували два влучання начебто поблизу міського вокзалу.

Ситуація в тимчасово окупованому Луганську

Варто зазначити, що останнім часом в окупованому Луганську все частіше чують вибухи.

Також додамо, що у Луганську розташовується велика кількість російських окупантів. За даними Генштабу ЗСУ, росіяни перетворюють лікарні у місті у госпіталі для поранених загарбників.

Так у грудня минулого року, Сили оборони України завдали удару по окупованому Луганську. Було уражено нафтово-мастильні склади росіян.

Варто зазначити, що на тимчасово окупованих територіях Луганської області противник посилює контррозвідувальний режим. Окупанти формують нові підрозділи росгвардії для проведення "контрдиверсійних заходів" на тимчасово окупованих територіях.

А в листопаді минулого року у тимчасово окупованому Луганську стався підрив автомобіля колаборанта, колишнього начальника "Народної міліції ЛНР" Михайла Філіпоненка, який загинув на місці.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: