fbpx
Сьогодні
16:59 12 Кві 2024

ГУР: на війну проти України москва відправляє війська тихоокеанського флоту рф

Фото: Тихоокеанський флот РФ на війні проти України (wikipedia.org)

москва відправляє на війну в Україні особовий склад Тихоокеанського флоту РФ, а також 11-ї армії ВПС та ППО. Дані дії ворога пов'язані з метою укомплектування особового складу після значних втрат.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Головне управління розвідки.

Зазначається, що вказані військові з'єднання держави-агресора раніше не були безпосередньо залучені до ведення бойових дій проти України.

"Згідно з рішенням командувача тихоокеанського флоту РФ Віктора Лііни, ротації до Сирії повністю припинені, і весь особовий склад відправляється в зону бойових дій на територію України. Йдеться про 2000 російських військовослужбовців із пріморского та камчатского країв РФ", – повідомляють у ГУР.

У відомстві зауважили, що ще близько 400 солдатів з числа військових частин 11-ї армії ВПС та ППО, дислокованої на території Хабаровського краю РФ, "латамуть діри" 155-ї та 40-ї бригад морської піхоти росії, які ведуть бойові дії проти України та мають некомплект через серйозні втрати.

"Частина особового складу з військових з'єднань далекого сходу рф увійде до нової мотострілецької бригади держави-агресора, яку формують у Воронежі", – зазначають в Головному управлінні розвідки.

Варто зауважити, що російські війська щоденно зазнають значних втрат у війні проти України. Щоденно армія ворога втрачає десятки, а то й сотні одиниць бойової техніки. Рахунок бойових втрат особового складу країни-агресорки також нараховується сотнями.

Так, українські захисники за добу ліквідували ще 840 російських загарбників, і таким чином загальні втрати противника в особовому складі з початку широкомасштабного вторгнення склали вже близько 451 730 солдатів. Також воїни ЗСУ знищили ще 9 танків та 34 артсистем окупантів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: