fbpx
Сьогодні
Фото 13:24 12 Кві 2024

У Бєлгороді БпЛА ударив по будівлі "Газпрому": у Ростовській області дрони атакували Новошахтинський НПЗ

Фото: Арміяінформ

Уранці, 12 квітня, російському Бєлгороді повідомляють про атаку БПЛА по будівлі "Газпрому". Місцева влада повідомляє про двох поранених. Також у ніч проти п'ятниці  Новошахтинський НПЗ у Ростовській області (рф) атакували чотири дрони.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Meduza,  Телеграм-канал ASTRA та російські ЗМІ в Telegram.

Бєлгород

Зазначається, що вранці 12 квітня дрон врізався в будівлю "Газпрому" в 5-му Заводському провулку. Безпілотник нібито поцілив у ресурсопостачальне підприємство.

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков заявив, що двоє людей дістали осколкові поранення внаслідок нібито атаки українського безпілотника.

Було пошкоджено фасад.

Ростовська область

У ніч проти п'ятниці Новошахтинський НПЗ у Ростовській області (РФ) атакували чотири безпілотники.

Як зазначається, губернатор регіону прозвітував про знищення вночі 4 БпЛА у Новошахтинську Ростовської області. За його словами, постраждалих і пошкоджень немає.

Який саме об'єкт атакували дрони, чиновник не уточнив.

За даними ЗМІ, всі безпілотники атакували Новошахтинський завод нафтопродуктів. Один зі збитих дронів упав на територію заводу.

Удари безпілотників по рф

Нагадаємо, останнім часом у рф під атакою все частіше перебувають нафтопереробні заводи та інші об'єкти. Туди прилітають безпілотники.

Удари стають дедалі більш далекобійними. Зокрема, 2 квітня українські безпілотники вперше атакували підприємства в Республіці Татарстан у РФ.

Дрони вдарили по заводу, де збирають російські дрони-камікадзе "Шахед". Росіяни скаржилися на поранених.

Також цього ж дня дрони атакували нафтопереробний завод у Татарстані.

Напередодні 5 квітня повідомлялось, що у росії було чути вибухи в трьох містах з аеродромами: Морозовськ, Єйськ та Енгельс.

Як повідомляла Рубрика, в 2024 році відбулося понад 15 атак безпілотників на 13 нафтопереробних заводів у 9 регіонах російської федерації. З них значні ушкодження понесли 8 об'єктів.

Атаки дронів на російські НПЗ призвели до того, що порівняно з минулим роком виробництво бензину наприкінці березня скоротилось на 16,6%, дизельного пального – на 7,4%.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: