fbpx
Сьогодні
10:05 11 Кві 2024

Киян запрошують на фестіваль адопції звірят з притулків

Ляля

 У чому проблема?

На сьогодні притулки Києва та області вимушені рятувати не тільки «місцевих» тварин які потребують допомоги, а й приймати десятками, а й іноді сотнями на місяць різних тварин з прифронтових територій. Ще до повномасштабної війни притулки були переповнені котами та собаками, а зараз ситуація стає все критичнішою.

Яке рішення?

Основною метою всіх притулків та волонтерів повинно бути не безкінечний збір і довічне утримання врятованих тварин, а влаштування їх в родини. Саме тому Gostomel Shelter разом з Pethouse започаткували перший у Києві фестиваль адопції тварин – AdoptMe Days.

Так, щомісяця в одному павільйоні збираються щонайменше 40 представників різних притулків та волонтерів з бажанням знайти родини своїм кошенятам та цуценятам.
Загалом за пів року фестиваль допоміг знайти родини більше ніж 540 тваринам з різних притулків.

Як це працює?

Раз на місяць на ВДНГ у 4 павільйоні збираються різні притулки Києва та області такі як: Gostomel Shelter, Сіріус, притулок Носики, Котоносики, команда порятнунку КАРГ, УРСА, ПітбульХелп, Боярський притулок, Котопес, БФ «Брати наші менші», притулок Лапка, FreeAnimals та багато інших. Кожна організація привозить щеплених та здорових тварин, які мріють знайти своїх петбатьків. На фестивалі кожна тварина чіпується, підписується договір передачі тварини новому власнику, проходить огляд ветеринара.

Після всіх співбесід та реєстрації, щасливі новостворені петбатьки і не менш щаслива тварина отримують подарунки від партнерів фестивалю, які допомагають зробити перші дні вдома більш комфортнішими.

Вже 11-12 травня з 13:00 до 19:00 притулки та волонтери знов збираються разом На ВДНГ у 4 павільйоні для того, щоб всі бажаючі змогли прийти та знайти своє пухнасте щастя. Вхід вільний.

Киян запрошують на фестіваль адопції звірят з притулків

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: