fbpx
Сьогодні
18:18 05 Кві 2024

Зеленський ознайомився з будівництвом фортифікаційних споруд на Чернігівщині

Фото: Офіс Президента

Під час робочої поїздки до Чернігівської області Президент України Володимир Зеленський ознайомився з перебігом будівництва фортифікаційних споруд опорного пункту.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Офіс Президента.

Глава держави оглянув залізобетонні конструкції, траншеї, бліндажі, місця для ведення вогню, окопи для БТР, протитанковий рів. Опорний пункт обладнано невибуховими загородженнями для стримування техніки ворога.

Зеленський на Чернігівщині

Фото: Офіс Президента

Президенту доповіли про будівництво трьох ліній рубежів оборони в регіоні. За словами начальника Чернігівської ОВА В'ячеслава Чауса, в області нарощується капітальна фортифікація. Зокрема, на всій ділянці кордону з Росією та Білоруссю створено суцільну смугу невибухових перешкод, мінні загородження та розгалужену мережу опорних пунктів.

Раніше Рубрика повідомляла, перебуваючи з робочим візитом на  Сумщині Президент України Володимир Зеленський відвідав розташування 117-ї окремої бригади територіальної оборони.

Також під час робочої поїздки на Сумщину Президент України Володимир Зеленський провів координаційну нараду за участю військового командування та керівників правоохоронних органів щодо ситуації в Сумській області.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: