fbpx
Сьогодні
18:59 03 Кві 2024

Протягом тижня три ДРГ росіян намагалися проникнути на Сумщину: місцевих просять повідомляти про підозрілих осіб

За останній тиждень на Сумщину намагалися зайти три російські ДРГ, усі були зупинені українськими прикордонниками.

Про це повідомили у Сумській ОВА, інформує Рубрика.

"Тільки за останній тиждень були заходи трьох диверсійних груп на Сумщину. Їх зупинили прикордонники. Росіяни зазнали бойових втрат", – сказав начальник Сумської ОВА Володимир Артюх в ефірі телемарафону.

За його словами, за 2023-й рік зафіксовано 52 спроби російських ДРГ пройти вглиб Сумської області.

Також місцевих жителів просять повідомляти про підозрілих людей, які здійснюють фото та відеозйомку критичної інфраструктури.

"Якщо ви помітили підозрілих осіб, які фотографують об'єкти критичної інфраструктури, ключові транспортні розв'язки, адмінбудівлі, підприємства та інше, не залишайтесь байдужими" , – йдеться в повідомленні МВА.

У подібних випадках громадян закликають звертатися на спец-лінію "102". Оскільки фото зйомка об'єктів критичної інфраструктури може призвести до коригування повітряних ударів по території України.

Нагадаємо, під час війни заборонено знімати військових, техніку, місця влучення ракет, крім того, в країні введено заборону на фотографування низки установ – будівель облрад та міськрад та підприємств.

Раніше Рубрика повідомляла, перебуваючи з робочим візитом на  Сумщині Президент України Володимир Зеленський відвідав розташування 117-ї окремої бригади територіальної оборони.

Також під час робочої поїздки на Сумщину Президент України Володимир Зеленський провів координаційну нараду за участю військового командування та керівників правоохоронних органів щодо ситуації в Сумській області.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: