fbpx
Сьогодні
09:41 03 Кві 2024

11-річний хлопчик, який постраждав під час обстрілу Харківщини напередодні, помер у лікарні

Фото: Телеграм / Харківська обласна прокуратура

У лікарні зранку 3 квітня помер 11-річний хлопець, який напередодні отримав важкі поранення під час атаки села Новоосинове Куп'янського району Харківської області.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм голови Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"Окупанти вбили ще одну дитину. Сьогодні 11-річний хлопець внаслідок травм після обстрілу помер у лікарні", — написав очільник області.

Також Синєгубов зазначив, що вчора, 2 квітня, у селі Новоосинове внаслідок російських ударів загинув 58-річний батько хлопця.

Харківщина, обстріл

Фото: Телеграм / Харківська обласна прокуратура

Нагадаємо, що загарбники обстріляли село близько 17:00. Як наголосив Синєгубов, поранення отримав також 11-річний хлопець, якого госпіталізували до медичного закладу.

У прокуратурі розповіли, що батько і син перебували на території власного подвірʼя, коли російські військові почали завдавати по селу ударів з артилерії.

Харківщина, обстріл

Фото: Телеграм / Харківська обласна прокуратура

Правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 Кримінального кодексу України). Прокурори та слідчі наразі займаються документуванням воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.

Нагадаємо, у січні цього року у Харківській області оголосили обов'язкову евакуацію населення з Кондрашівської та Курилівської громад Куп'янського району. Раніше тут евакуація проводилася частково.

Нагадаємо, що 1 квітня війська рф ударили по цивільній інфраструктурі міста Люботин Харківського району. За попередньою інформацією, без постраждалих.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: