Під ранок у Криму знову пролунали вибухи: у районі селища Гвардійське спалахнула нафтобаза

Рано-вранці, 24 березня, у тимчасово окупованому Криму пролунала чергова низка вибухів: у соціальних мережах повідомляють про влучання дронів у нафтобазу біля селища Гвардійське.

Про це пише Telegram-канали Кримський вітер та Кримський міст.

У пабліку повідомили, що вибухи чули у Сімферопольському районі та передмісті Сімферополя.

"Чотири вибухи пролунало у Сімферопольському районі, повідомляють наші передплатники. І ще три вибухи десь у передмісті Сімферополя", – повідомили на каналі.

Там також заявили про дим з боку Гвардійського та близько 20 вибухів.

За даними Telegram-каналу, після атаки дронів у Гвардійському потужно палає російська нафтобаза. Зазначають, що вона розміщена біля залізничної станції Остряково.

"Нафтобазу атакували дрони", – повідомив канал "Кримський вітер".

Також не виключається влучання й у гарнізон Гвардійського.

Фото: З соцмереж

Водночас у Севастополі перекрили рейд через бухту, катери не ходять. Крім того, потужний вибух прогримів у селищі Радянське.

Окрім того, росіяни повідомили про перекриття Кримського мосту.

"Рух автотранспорту Кримським мостом тимчасово перекрито. Тих, хто перебуває на мосту і в зоні огляду, просимо зберігати спокій і дотримуватися вказівок співробітників транспортної безпеки", – повідомили на каналі.

Ввечері 23 березня у тимчасово окупованому Севастополі оголосили повітряну тривогу. В місті пролунали вибухи. Як пишуть у мережі, у Севастополі працює ППО проти нібито ворожої ракетної атаки. Пропагандисти заявили, що нібито по півострову було випущено ракети з 12 ворожих літаків.

Так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв написав, що ворожій ППО нібито вдалося збити декілька повітряних цілей.

Місцеві Telegram-канали повідомляли про шість вибухів в районі Севастополя та в районі аеродромі Бельбек. А в Козачій бухті, де розташована 810 бригади морська піхота РФ є прильоти. Горів якийсь об'єкт.

Загалом у 2024 році вже відбулося 15 атак безпілотників на 13 нафтопереробних заводів у 9 регіонах російської федерації. З них значні ушкодження понесли 8 об'єктів.

Своєю чергою віцепрем'єр-міністерка Ольга Стефанішина відреагувала на статтю про нібито заклики США до України припинити удари по російських НПЗ. Вона заявила, що нафтопереробні заводи на території росії є законними цілями з військового погляду.

Свіжі дописи

  • Новини

В ISW проаналізували наступ окупантів на Харківщині: ворог переслідує чотири цілі

Російські війська поставили перед собою кілька цілей наступом у Харківській області: обмежити українські контрнаступальні операції… Читати більше

Sunday May 12th, 2024
  • Новини

Російська армія минулої доби ще втратила майже 1300 своїх солдатів, літак та 30 артсистем

Минулої доби, 11 травня, Сили оборони ліквідували ще майже 1300 загарбників, таким чином загальні втрати… Читати більше

Sunday May 12th, 2024
  • Новини

Генштаб: війська рф активно штурмували позиції ЗСУ на 10 напрямках фронту, відбулося 155 боєзіткнень

Минулої доби, 11 травня, найгарячіше було на Краматорському та Покровському напрямках, де російські війська 59… Читати більше

Sunday May 12th, 2024
  • Новини

Швейцарія виграла Євробачення 2024, Україна – у трійці найкращих

У шведському місті Мальме завершився пісенний конкурс “Євробачення”, переможцем 2024 року стала Швейцарія - Nemo… Читати більше

Sunday May 12th, 2024
  • Новини

У Мальме проходить фінальний етап пісенного конкурсу Євробачення-2024: Alyona Alyona і Jerry Heil підкорили глядачів

У шведському місті Мальме розпочався фінальний етап пісенного конкурсу “Євробачення-2024”. Про це повідомляє Рубрика, посилаючись… Читати більше

Saturday May 11th, 2024
  • Новини

Канада візьме участь у Глобальному саміті миру

Голова уряду Канади Джастін Трюдо заявив, що братиме участь у Саміті миру в Швейцарії у… Читати більше

Saturday May 11th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.