У Бєлгороді рф активно працювала ППО: її результатом стали пожежі та перевернуті авто

Уранці 16 березня Бєлгород російської федерації потрапив під обстріл, після роботи протиповітряної оборони почалися пожежі, ДТП, також є пошкодження будівлі та автомобілів: відомо про двох загиблих росіян.

Про це пишуть губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков, Міноборони рф, "Медуза", Baza, Жесть Белгород.

У Бєлгороді зранку пролунали вибухи. У мережі пишуть про нібито "прильоти" у різних частинах міста.

При цьому у Бєлгороді виникло декілька пожеж. За опублікованими у мережі кадрами, були загоряння на відкритій території, також горіли автівки.

Увага! Присутня ненормативна лексика.

Як зазначають, вранці 16 березня губернатор В'ячеслав Гладков повідомив, що в Бєлгороді запущено сирену ракетної небезпеки. Сигнал тривав близько 20 хвилин.

Згодом Міноборони рф заявило, що засоби протиповітряної оборони збили над містом нібито вісім снарядів РСЗВ RM-70 "Вампір" і два безпілотники.

Пізніше влада заявила, начебто є двоє загиблих і троє постраждалих.

У соцмережах з'явилися фото і відео наслідків обстрілу. Унаслідок події виявили пошкоджими житлові будинки та щонайменше 15 автомобілів.

Фото: Телеграм / Медуза — LIVE

Нагадаємо, що також уранці 16 березня у Самарській області російської федерації ударні безпілотники атакували одразу два нафтові підприємства: дрони завдали удару по нафтопереробному заводі у Сизрані та Новокуйбишівському НПЗ.

Варто додати, що 12 березня Легіон "Свобода России" та "Сибірський батальйон" розпочали новий рейд та увійшли до Білгородської області. Зокрема, у Бєлгородській області, прорвавшись на танках, просуваються за кількома напрямками.

Диктатор рф Путін же вважає, що прорив бійців легіону "Свобода Росії", "РДК" та "Сибірського батальйону" в Бєлгородську та Курську області є спробою зірвати вибори в російській федерації та "отримати козир" для обміну територій на можливих переговорах.

15 березня легіон "Свобода Росії" заявив, що жителі Бєлгородської та Курської областей почали евакуюватися з небезпечних районів − за ніч виїхали 7,6 тисячі машин.

Свіжі дописи

  • Новини

Найєм після скандалу з відрядженням на URC написав заяву про звільнення: команда йде з ним

Керівник Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафа Найєм після скандалу з відрядженням на URC… Читати більше

Monday June 10th, 2024
  • Новини

Російська армія протягом тижня обстріляла Україну 21 тисячу разів

Речник Генерального штабу України Андрій Ковальов повідомив, що протягом минулого тижня російська армія здійснила 21… Читати більше

Monday June 10th, 2024
  • Новини

Авто з “військовими” номерами прорвала кордон на Закарпатті, в Угорщині затримали 32 українців

Кордон на Закарпатті незаконно перетнув вантажний автомобіль ГАЗ-66 з "військовими" номерами, виїхавши до Угорщини. Тамтешні… Читати більше

Monday June 10th, 2024
  • Новини

У РНБО відреагували на вкид про “захоплення” Рижівки: спроба ворога промацати оборону

У прикордонні Сумської області активних дій наразі немає. Війська рф намагалися промацати оборону в напрямку… Читати більше

Monday June 10th, 2024
  • Новини

ISW: Силам оборони можуть дозволити атакувати західною зброєю тилові райони росії

Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) підрахували, що обмежені дозволи на ураження цілей в російській федерації… Читати більше

Monday June 10th, 2024
  • Новини

В Україні незабаром ліміти світла встановлюватись по-новому: що відомо

В Україні з доступної електроенергії з 24 червня будуть віднімати обсяг електроенергії, яка необхідна критичній… Читати більше

Monday June 10th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.