Рішення для перемоги: БФ BGV із ФК “Полісся” забезпечать обладнанням військових

БФ BGV спільно із ФК "Полісся" забезпечать адресно-цільові запити воїнів Збройних Сил України.

Про це пише Рубрика з посиланням на ФК "Полісся".

У чому проблема? 

В Україні уже два роки йде повномасштабна війна. Збройним силам допомогу надають, як союзники, так і українці.

Футбольний клуб "Полісся" разом із Благодійним фондом BGV від початку повномасштабного вторгнення у межах спільних проєктів також постійно надають допомогу та закривають потреби українських військових.

Так, наприклад вони зібрали у вересні 2023 року 400 тисяч гривень на закупівлю навчального спорядження для тренувань бригади "Буревій", що входить до Нацгвардії України.

Також завдяки підтримці вболівальників ФК "Полісся" і BGV Charity Fund передали 400 000 грн на допомогу Нацгвардії України.

Яке рішення?

БФ BGV спільно із ФК "Полісся" забезпечать необхідним обладнанням українських захисників.

Як це працює?

Перший символічний чек на суму 325 606 грн 9 березня на стадіоні в Житомирі був переданий представниками Фонду та ФК воїнам.

Постійний спортивний партнер Благодійного фонду BGV — команда футбольного клубу "Полісся" — усі отримані кошти від продажу квитків за домашні матчі розпочатого сезону, по 31 травня 2024 року включно, перерахує для закриття адресно-цільових запитів військових.

Перша перерахована сума склала 325 606 грн — за гру із черкаським "ЛНЗ". Благодійний фонд BGV усі передані кошти використає для придбання захисної системи та розвідувального дрона для 132 окремого розвідувального батальйону Десантно-штурмових військ Збройних сил України.

Нагадаємо, Житомирський футбольний клуб "Полісся" презентував нову форму для жіночої команди.

Також повідомлялось, що житомирські вболівальники 1 березня цього року вперше з початку повномасштабного вторгнення пройшли на трибуни, щоб підтримати команду у матчі 19 туру УПЛ проти черкаського ЛНЗ. Фани вперше за 19 з половиною років потрапили на стадіон через центральний вхід зі Старого бульвару.

Окрім того, Рубрика повідомляла, що фінальний турнір першого у Житомирі Відкритого кубку з електронного футболу, яким завершився проект "Фестиваль електронного футболу", організаторами якого були футбольний клуб "Полісся" та Громадська спілка "Ліга електронного спорту" за підтримки Комісії Національного олімпійського комітету України з кіберспорту, відбувся 4 лютого на території фан-зоні незламності ФК "Полісся".

Свіжі дописи

  • Новини

Окупанти планують вивезти із заповідника “Асканія-Нова” ще одну партію тварин

Росіяни планують вивезти з окупованого заповідника "Асканії-Нова" до Криму ще одну партію тварин. Викрадення фауни… Читати більше

Monday July 1st, 2024
  • Новини

Чехія готова й далі шукати боєприпаси для України: проте потрібні фінанси від партнерів

Чехія у повному обсязі дотримується своїх обіцянок у рамках власної ініціативи щодо забезпечення України боєприпасами,… Читати більше

Monday July 1st, 2024
  • Новини

Демократи закликали Пентагон тренувати більше українських пілотів на винищувачах F-16, – Politico

Група демократів Палати представників США закликала Пентагон розширити навчання українських пілотів управлінню винищувачами F-16. Про… Читати більше

Monday July 1st, 2024
  • Новини

рф заборонила в’їзд 99 громадянам Канади: через антиросійські санкції уряду Трюдо

Росія заборонила в'їзд 99 громадянам Канади у відповідь на "чергові хвилі антиросійських санкцій" уряду Джастіна Трюдо. Про… Читати більше

Monday July 1st, 2024
  • Новини

У ВМС України закликають російських туристів залишити Крим: там багато військових об’єктів, яким “ніхто не дасть спокою”

Речник Військово-морських сил України капітан 3 рангу Дмитро Плетенчук закликав російських туристів залишити Крим та… Читати більше

Monday July 1st, 2024
  • Новини

В останній день червня Укрзалізниця встановила рекорд: перевезено 100 000 пасажирів за добу

Укрзалізниця перевезла впродовж червня 2,5 млн пасажирів, що на 18% більше, ніж минулого червня. У неділю,… Читати більше

Monday July 1st, 2024

Цей сайт використовує Cookies.