fbpx
Сьогодні
19:33 16 Бер 2024

Рішення для перемоги: БФ BGV із ФК "Полісся" забезпечать обладнанням військових

English version here

Фото: bgvfund.org

БФ BGV спільно із ФК "Полісся" забезпечать адресно-цільові запити воїнів Збройних Сил України.

Про це пише Рубрика з посиланням на ФК "Полісся".

У чому проблема? 

В Україні уже два роки йде повномасштабна війна. Збройним силам допомогу надають, як союзники, так і українці.

Футбольний клуб "Полісся" разом із Благодійним фондом BGV від початку повномасштабного вторгнення у межах спільних проєктів також постійно надають допомогу та закривають потреби українських військових.

Так, наприклад вони зібрали у вересні 2023 року 400 тисяч гривень на закупівлю навчального спорядження для тренувань бригади "Буревій", що входить до Нацгвардії України.

Також завдяки підтримці вболівальників ФК "Полісся" і BGV Charity Fund передали 400 000 грн на допомогу Нацгвардії України.

Яке рішення?

БФ BGV спільно із ФК "Полісся" забезпечать необхідним обладнанням українських захисників.

Як це працює?

Перший символічний чек на суму 325 606 грн 9 березня на стадіоні в Житомирі був переданий представниками Фонду та ФК воїнам.

Постійний спортивний партнер Благодійного фонду BGV — команда футбольного клубу "Полісся" — усі отримані кошти від продажу квитків за домашні матчі розпочатого сезону, по 31 травня 2024 року включно, перерахує для закриття адресно-цільових запитів військових.

Перша перерахована сума склала 325 606 грн — за гру із черкаським "ЛНЗ". Благодійний фонд BGV усі передані кошти використає для придбання захисної системи та розвідувального дрона для 132 окремого розвідувального батальйону Десантно-штурмових військ Збройних сил України.

Нагадаємо, Житомирський футбольний клуб "Полісся" презентував нову форму для жіночої команди.

Також повідомлялось, що житомирські вболівальники 1 березня цього року вперше з початку повномасштабного вторгнення пройшли на трибуни, щоб підтримати команду у матчі 19 туру УПЛ проти черкаського ЛНЗ. Фани вперше за 19 з половиною років потрапили на стадіон через центральний вхід зі Старого бульвару.

Окрім того, Рубрика повідомляла, що фінальний турнір першого у Житомирі Відкритого кубку з електронного футболу, яким завершився проект "Фестиваль електронного футболу", організаторами якого були футбольний клуб "Полісся" та Громадська спілка "Ліга електронного спорту" за підтримки Комісії Національного олімпійського комітету України з кіберспорту, відбувся 4 лютого на території фан-зоні незламності ФК "Полісся".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: