fbpx
Сьогодні
09:45 14 Бер 2024

росіяни заявили про ракетний удар по полігону загарбників в ЛНР

Фото: З відкритих джерел

Через, нібито, ракетну атаку на полігон у тимчасово окупованій Луганській області загинули десять російських військових.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Telegram-канал АSTRA.

"Три невстановлені ракети атакували військовий полігон у районі окупованого села Трьохізбенка Луганської області вранці 13 березня" – йдеться у повідомленні.

За даними Telegram-каналу, внаслідок атаки загинули щонайменше 10 військовослужбовців.

"Точна кількість загиблих та поранених невідома", – констатує АSTRA.

Удари по полігонах рф

21 лютого 2024 року аналітики DeepState опублікували відео удару, як зазначалося, по скупченню ворога біля населеного пункту Подо-Калинівка на лівому березі Херсонської області. Наступного ранку Сили оборони України підтвердили удар по полігону російських військ на лівому березі Херсонської області. Було знищено близько 60 окупантів.

Також Рубрика повідомляла, що напередодні українські військові, ймовірно, вдарили по шикуванню російських мотострільців в окупованій частині Донеччини, окупанти саме чекали на командувача: внаслідок удару, за різними оцінками, загинули щонайменше 60 окупантів.

Нагадаємо, у січні 2024 року росіяни заявили про нібито обстріл військового полігону на тимчасово окупованій території Донецької області. Йдеться про полігон під Іловайськом.

Загалом станом на сьогодні сухопутна частина угруповання російських військ, які розташовані на території тимчасово окупованої України, становить близько 470 тисяч військовослужбовців.

Загальні втрати російських військ з початку повномасштабного вторгнення в живій силі вже склали майже 428 тисяч військових.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: