Почуй військову: “Всі. Свої” разом із ГО “Землячки” презентували вітрини, присвячені жінкам-військовим

Спільна ініціатива "Всі. Свої" та ГО "Землячки" висвітлює роль жінок-військовослужбовиць та закликає до підтримки у переддень Міжнародного дня боротьби за права жінок.

Про це інформує Рубрика.

До Міжнародного дня боротьби за права жінок, платформа українських брендів "Всі. Свої" спільно з громадською організацією "Землячки" представили фотопроєкт "Почуй військову".

Ініціатива розгортається у вітринах та всередині магазину на Хрещатику, 27, де кожен відвідувач має змогу зануритися у світ жінок-військовослужбовиць.

Чому це важливо?

В умовах ворожого вторгнення понад 60 000 жінок стали частиною Сил Оборони України, з яких близько 10 000 на передових позиціях.

"Почуй військову" це голос жінок, які обрали шлях захисту країни, поставивши цивільне життя на паузу в ім'я безпеки кожного та кожної з нас. Вони потребують не тільки визнання, а й реальної підтримки зручної форми та спеціалізованого спорядження з урахуванням анатомії тіла.

Що пропонує проєкт?

Проєкт включає в себе не тільки фотоінсталяції, але й аудіосупровід з історіями жінок та інтерактивний куб "Почуй", що  дозволяють відвідувачам глибше зануритись у реалії життя військових.

Ініціатива надає можливість кожному долучитися до благодійності: від 3% до 50 % від продажів продукції українських брендів, представлених у "Всі. Свої" на Хрещатику, 27 та в ТРЦ Lavina Mall буде перераховано на потреби "Землячок". Також, прямі донати можуть бути здійснені безпосередньо у магазинах.

Ганна Луковкіна, засновниця "Всі. Свої", зазначає:

"Цей проєкт наш спосіб сказати "дякую" і показати, що ми бачимо й цінуємо кожну жінку, яка стоїть на захисті нашої країни. Ми хочемо, аби їхні історії були почуті та підтримані не лише словами, а й конкретними діями."

Проєкт "Почуй військову" є важливим кроком до визнання і підтримки жінок у війську, а також до залучення уваги громадськості до їхніх потреб та викликів, з якими вони стикаються щодня.

"Кожна жінка в українській армії це символ не лише мужності та сили, а й невичерпної віри в нашу країну. Через проєкт "Почуй військову'" ми прагнемо не просто розказати їхні історії, але й показати, що за кожною уніформою стоїть жива людина зі своїми надіями та мріями. Ми хочемо, щоб суспільство не лише слухало і дивилося, а й чуло та бачило внесок наших захисниць і підтримувало їх не лише словами, але й діями", підкреслює Ксенія Драганюк, співзасновниця ГО "Землячки". 

Відвідайте вітрини "Всі. Свої" на Хрещатику та у Lavina Mall протягом березня, щоб підтримати українських захисниць та дізнатися більше про їхні історії.

Нагадаємо, раніше Рубрика анонсувала, що ГО "Землячки", яка забезпечує та підтримує жінок-військових, вже незабаром представить фотовиставку "Почуй військову", яка є не лише можливістю відвідати культурний захід, а й побачити реалізацію глибокої соціальної місії.

Як повідомлялось раніше, у відповідь на сучасні виклики, "Аврора", всеукраїнська  мережа мультимаркетів, та громадська організація "Землячки", об'єднують зусилля для запуску надзвичайної ініціативи у проєкті "Почуй Військову".

"Зручна та якісна військова форма є базовою потребою для наших захисниць на передовій. Окрім цього, маємо тисячі запитів від дівчат на амуніцію з урахуванням жіночої анатомії і фізіології –  каска та взуття за розміром, полегшена броня, теплий спальник і каремат тощо", – co-founder ГО "Землячки" Ксенія Драганюк.

Нагадаємо, що у березні цього року ГО "Землячки" зібрали разом із партнерами з б'юті сфери та українськими компаніями 3 млн гривень на закупівлю військового тактичного взуття для захисниць.

Окрім того, Міністерство оборони України активно розпочало впроваджувати політику гендерної рівності в секторі безпеки й оборони.

Свіжі дописи

  • Новини

Проєкт із рекрутингу до ЗСУ налічує понад 3300 актуальних вакансій: які найпопулярніші

Проєкт із рекрутингу до ЗСУ за пів року наростив обсяг вакансій до всіх родів військ,… Читати більше

Wednesday May 15th, 2024
  • Новини

Стефанчук зустрівся з Ердоганом: обговорили Формулу миру та звільнення військовополонених

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у ході свого візиту в Туреччину зустрівся з президентом Реджепом… Читати більше

Wednesday May 15th, 2024
  • Новини

Как влияют новости на курс криптовалют: анализ и примеры

Криптовалютная индустрия неустанно развивается и изменения, которые в ней происходят, оказывают существенное влияние на цену… Читати більше

Wednesday May 15th, 2024
  • Новини

Міненерго: остаточне рішення про підвищення тарифів на електроенергію ще не прийнято

У зв'язку з сьогоднішньою ситуацією в енергосистемі, скоріш за все, тарифи на електроенергію в Україні… Читати більше

Wednesday May 15th, 2024
  • Новини

Фіцо все ще оперують, він – у тяжкому стані. Замах скоїли з політичних мотивів: уряд Словаччини

Міністри оборони та внутрішніх справ Словаччини Роберт Каліняк та Матуш Шутай Ешток заявили, що прем'єр-міністр… Читати більше

Wednesday May 15th, 2024
  • Новини

Генштаб: на Харківському напрямку ворог посилив інтенсивність бойових дій

На Харківському напрямку зросла інтенсивність бойових дій, українські захисники відбили вже десять ворожих атак у… Читати більше

Wednesday May 15th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.