Незаконні “вибори” президента рф розпочалися на захоплених територіях Запорізької області розпочалися

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області відсьогодні  розпочинається "дострокове голосування" у "виборах" президента росії, незаконно організованих загарбниками.

Про це повідомляє Запорізька ОВА у Фейсбуці, пише Рубрика.

"Протягом трьох тижнів у мешканців ТОТ збиратимуть голоси в підтримку Путіна – члени "виборчкомів" зі скриньками на в супроводі озброєних силовиків прийдуть в кожен дім, зупинятимуть на вулицях, відвідають соціальні установи.

З 15 по 17 березня людей зганятимуть на "виборчі дільниці", щоб виконати завдання від Кремля і місцевих гауляйтерів: зібрати підтримку диктатора на рівні 94%", – йдеться в повідомленні.

Щоб посилити тиск на населення на ТОТ, ​російська влада відправила туди спецзагони, які будуть фальсифікувати результати під час проведення псевдоголосування.​ Також окупанти збільшили кількість правоохоронців у тимчасово окупованому Запорізькому регіоні з метою контролю організації виборчого процесу.​

29 січня 2024 року в тимчасово окупованому Запорізькому регіоні росіяни відкрили 19 пунктів подачі заяв, аби "проголосувати" могли навіть ті, хто має прописку в іншій області та без російського паспорта.

У Запорізькій ОВА зазначають, що результат цього "волевиявлення" не визнає жодна цивілізована країна світу, а участь в

"Окупанти в Запорізькій області за місяць до незаконно організованих виборів вже знають результат цього фарсу. Диктатор Путін "набирає" 94 відсотки голосів", – написав Федоров.

За його словами, аби "добити" ці показники, гауляйтери розтягнули «вибори» майже на місяць, завезли на ТОТ силовиків і агітаторів, призначили 700 людей "спостерігачам"- наглядачами.

Федоров нагадав, що проведення виборів на окупованих територіях є незаконним. Українські правоохоронці збирають та фіксують дані про кожного з організаторів та учасників "виборів" на ТОТ, щоб зрадники та колаборанти не залишилися без покарання.

За організацію "виборчого" процесу передбачена кримінальна відповідальність.

Що відомо про вибори в росії

Як повідомлялось раніше, вибори президента росії відбудуться 17 березня − відповідну постанову ухвалила Рада Федерації 7 грудня.

Водночас російський ЦВК постановив, що вибори триватимуть три дні: із 15 до 17 березня.

Нагадаємо, що нещодавно російський диктатор володимир путін оголосив, що буде висуватися на новий президентський термін у наступному році. 

Журналісти напередодні виборів вирішили проаналізувати, в якому стані глава кремля збирається йти на 5-й термін і правити країною щонайменше до 2030 року. Їхній висновок − путін дуже втомився і поводиться дивно.

Зауважимо, що путіна обирали президентом Росії у 2000, 2004, 2012 і 2018 роках. Перед виборами 2012 року у 2008 термін президентських повноважень збільшили з 4 до 6 років.

Після ухвалення поправок до Конституції рф у 2020 році путін отримав право виставляти свою кандидатуру і на президентських виборах 2024 року. Володимир путін при владі вже 21 рік.

Свіжі дописи

  • Новини

Посол: Латвія передасть Україні безпілотники та радіолокаційні системи захисту власного виробництва

Незабаром у межах військово-технічної співпраці українських та латвійських бізнесів балтійська країна зможе передавати Україні безпілотники… Читати більше

Saturday May 11th, 2024
  • Новини

Президент Франції заявив, що Євросоюз найближчими тижнями посилить допомогу Україні, доставить більше техніки

Вже найближчими тижнями Європейський союз може посилити допомогу України та доставити більше техніки. Про це… Читати більше

Saturday May 11th, 2024
  • Новини

ЗМІ: Безпілотники ГУР атакували у Волгоградській області рф нафтопереробний завод

У ніч на 11 травня, ударні безпілотники Головного управляння розвідки  атакували Волгоградський нафтопереробний завод в… Читати більше

Saturday May 11th, 2024
  • Новини

Все-таки дискваліфікували: представник Нідерландів не буде продовжувати участь у “Євробаченні”

Через порушення правил конкурсу представника Нідерландів на цьогорічному "Євробаченні" Йоста Кляйна дискваліфікували: співак припинив свою… Читати більше

Saturday May 11th, 2024
  • Новини

Більша за Землю у 15 разів та продовжує рости: NASA показало гігантську пляму на Сонці

Космічне агентство уряду Сполучених Штатів NASA за допомогою космічного корабля Solar Dynamics Observatory зробили знімки велетенської… Читати більше

Saturday May 11th, 2024
  • Новини

Рішення для перемоги: ЗСУ провели випробування наземних багатофункціональних дронів “Махно”

Українські оборонці провели випробування багатофункціональних наземних дронів, які дістали спільну назву "Махно". Про це пише… Читати більше

Saturday May 11th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.