fbpx
Сьогодні
18:58 24 Лют 2024

Тіло російського опозиціонера Навального передали його матері

Фото: З відкритих джерел

Сьогодні, 24 лютого, тіло російського опозиціонера Олексія Навального віддали його матері.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на заяву прес-секретаря Навального Кіру Ярмиш.

"Тіло Олексія передали матері. Велике спасибі всім, хто вимагав цього разом з нами. Людмила Іванівна досі в Салехарді. Похорони ще чекають", – повідомила Ярмиш.

Вона також додала, що наразі що не знає, чи завадить влада провести поховання Навального так, як хоче цього родина російського опозиціонера.

Що відомо про смерть російського опозиціонера Олексія Навального 

Як повідомлялося, федеральна служба виконання покарань рф сьогодні заявила, що опозиційний російський політик Олексій Навальний помер у колонії №3 у Ямало-Ненецькому автономному окрузі. Нібито Навальному стало зле після прогулянки, він практично відразу знепритомнів. Лікарі швидкої допомоги, що прибули на виклик, не змогли реанімувати ув'язненого.

Президент України Володимир Зеленський на пресконференції у Берліні зазначив, що Олексій Навальний, очевидно, був убитий путіним, як й інші тисячі закатованих. Також і інші світові лідери відреагували на смерть "російського опозиціонера".

У російській федерації та інших країнах проходять акції пам'яті опозиційного політика Олексія Навального. У російських містах виникли стихійні меморіали.

Нагадаємо, що за даними ГУР, 17-18 лютого в російській столиці Москві політичне керівництво країни-агресорки проводило наради, пов'язані із вбивством за ґратами опозиціонера Олексія Навального.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: