Перший володар кубку з кіберфутболу визначився у фан-зоні незламності ФК “Полісся” 

Фінальний турнір першого у Житомирі Відкритого кубку з електронного футболу, яким завершився проект "Фестиваль електронного футболу", організаторами якого були футбольний клуб "Полісся" та Громадська спілка "Ліга електронного спорту" за підтримки Комісії Національного олімпійського комітету України з кіберспорту, відбувся 4 лютого на території фан-зоні незламності ФК "Полісся"

Про це пише Рубрика з посиланням на ФК "Полісся".

Фінальному турніру передувало 2 тижні щоденних подій, до яких команда проекту заохочувала всіх бажаючих незважаючи на досвід гри у електронний футбол. Були організовані:

  • стріми,
  • демонстраційні ігри,
  • майстер-класи та тренування з кіберспорту для учнів шкіл Житомирщини і гостей фан-зони незламності.

Фото: polissyafc

Загалом "Фестиваль електронного футболу" відвідало більше 1000 осіб, з яких 300 взяли участь у відбіркових турнірах Кубка з електронного футболу.

До фінального етапу вийшли 8 учасників, які змагались за кубок та головний подарунок переможцю — консоль PlayStation 5 Slim.

Фото: polissyafc

Ще одним учасником фіналу став гравець "Полісся" Владислав Огіря, який не тільки привітав та підтримав учасників, а також зіграв з одним із призерів Олександром Невмержицьким шоу-матч кіберфутболісти розписали бойову нічию — 3:3.

Також, учасників підтримували спонсори клубу. Після напружених поєдинків кіберспортсмени могли відновитись за допомогою Уманського лимонаду та енергетичного батончику DRIVER від "Житомирських ласощів".

4 годин запеклих баталій і у фінал вийшли Артем Нестерчук та Віктор Журавський, які, до речі, вдягнули мерч ФК "Полісся".

Фото: polissyafc

За результатом матчу — першим чемпіоном та володарем Кубку ФК "Полісся" з електроного футболу став Артем Нестерчук.

"Дякую фан-зоні "Полісся" з можливість грати у електронний футбол. Дякую ЗСУ за те, що дають можливість і боронять нашу Україну! Дякую суперникам! Дякую за те що сьогодні було! "Полісся» — вперед!", – підсумував володар Кубку у післяматчевому коментарі.

Щоб не пропустити наступні події – слідкуйте за оновленнями у соціальних мережах клубу та розкладом подій у фан-зоні ФК "Полісся".

Як повідомлялось, у зв'язку з погіршенням погодних умов і пониженням температури на території Житомира починають працювати роботу пункти незламності, де житомиряни зможуть обігрітись та заряди свої гаджети у разі такої потреби.

Нагадаємо, у центрі Житомира – в шатрі зимової фан-зони футбольного клубу "Полісся" відкрився куточок благодійності, де кожен охочий може придбати собі вподобану річ із ексклюзивно розробленим дизайном та долучитися до суспільно корисної справи.

Свіжі дописи

  • Новини

Майже половина українців погоджуються з тим, що підняття тарифів на світло для відновлення енергетики необхідне, – опитування

45% українців із розумінням ставляться до можливого підвищення тарифів на енергопостачання, адже це необхідно для… Читати більше

Tuesday May 14th, 2024
  • Новини

Харкову та області потрібні два Patriot, – Президент на зустрічі з Блінкеном

Глава держави Володимир Зеленський під час зустрічі з держсекретарем США Ентоні Блінкеном наголосив, що необхідно… Читати більше

Tuesday May 14th, 2024
  • Новини

На Сумщині в Білопільській громаді оголосили додаткову евакуацію

Голова Сумської ОВА Володимир Артюх повідомив, що внаслідок інтенсивних обстрілів в Білопіллі Сумської області оголошено… Читати більше

Tuesday May 14th, 2024
  • Новини

Євросоюз остаточно ухвалив план України для Ukraine Facility: які кошти виділять цьогоріч

План України, необхідний для реалізації програми Ukraine Facility обсягом 50 млрд євро, остаточно ухвалила 14… Читати більше

Tuesday May 14th, 2024
  • Новини

Для біженців в Естонії та Латвії запускають нову програму працевлаштування: у чому рішення

Естонська рада допомоги біженцям (Eesti Pagulasabi) запускає в Естонії та Латвії нову програму про ринок… Читати більше

Tuesday May 14th, 2024
  • Новини

Кабмін обрав виконуючих обов’язки міністра агрополітики та міністра інфраструктури

Кабінет Міністрів поклав виконання обов'язків міністра аграрної політики на Тараса Висоцького, крісло міністра інфраструктури тимчасово… Читати більше

Tuesday May 14th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.