fbpx
Сьогодні
09:48 15 Лют 2024

Збиття ракети на Івано-Франківщині: падіння уламків спричинили пожежі

Фото: ілюстративне

Під час комбінованої російської атаки 15 лютого одну ворожу повітряну ціль збили в Івано-Франківській області, внаслідок падіння уламків горіли покрівлі господарських будівель.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram голови ОВА Світлани Онищук.

"Під час ранкової тривоги наші захисники неба збили ворожу ціль на території області. Внаслідок падіння уламків відбулося незначне загоряння покрівель господарських будівель", повідомила очільниця області.

Онищук додала, що завдяки оперативній роботі рятувальників пожежу ліквідували. З її слів, минулося без жертв та значних руйнувань.

Що відомо про масовану російську ракетну атаку 15 лютого

Як повідомили спочатку повітряники, в ніч на 15 лютого у росії з аеродрому Оленья, що у Мурманській області, злетіло кілька бомбардувальників Ту-95мс.

О 4.33 Повітряні сили оголосили ракетну небезпеку в південних та східних областях, через загрозу пусків крилатих ракет з літаків Ту-95МСВибухи пролунали у кількох обласних містах країни:

  • Львів. Близько 07:00 підтвердили влучання ворожої ракети по місту. На Львівщину летіло понад 10 ракет. У 16 житлових будинках на Науковій вибуховою хвилею вибило частину вікон, пошкоджені машини, які були припарковані поруч. Постраждало 3 людей.
  • Запоріжжя. Було уражено об'єкт інфраструктурипоранено чотирьох людейТакож у місті зазнали пошкоджень багатоквартирні будинки, заклад освіти та приміщення об'єкта торгівлі.
  • Дніпро. Атака на об'єкти цивільної інфраструктури.

Загалом російські загарбники масовано атакували Україну 26 крилатими та балістичними ракетами: українським силам протиповітряної оборони вдалося знищити 13.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: