fbpx
Сьогодні
Новини компаній 12:55 13 Лют 2024

Фонд BGV спільно з партнерами роздасть для малечі 43 000 наборів із екопідгузками: як працює це рішення

English version here

"Екосвідомість з пелюшок": Благодійний фонд BGV спільно з партнерами оголошують про старт нового благодійного проєкту для малюків.

Про це інформує Рубрика.

У чому проблема?

Більше ніж 60 років тому з'явилися перші одноразові підгузки, які швидко заполонили світ завдяки своїй зручності та доступності.

Однак з часом цей "винахід" перетворився на екологічну катастрофу, адже щодня тонни використаних підгузків потрапляють на сміттєзвалища, забруднюючи довкілля.

Згідно з дослідженнями використані одноразові підгузки складають 2% від загальносвітового сміття та є третім за величиною джерелом твердих відходів на сміттєзвалищах.

Після того, як підгузки потрапляють на сміттєвий полігон, вони розкладаються століттями, виділяючи небезпечні речовини, які отруюють ґрунт та повітря. При горінні викинутих підгузників відбувається виділення токсичних сполук, зокрема канцерогенних і мутагенних діоксинів.

Яке рішення?

Благодійний фонд BGV спільно з партнерами оголошують про старт нового благодійного проєкту для малюків. Вони роздадуть для малечі 43 000 наборів із екопідгузками.

Як це працює?

Цього разу проєкт покликаний підтримати родини з дітьми від 0 до 3-х років.

Фонд у співпраці з донорами — німецькими партнерами dm-drogerie markt і #WeAreAllUkrainians зібрали 43 000 наборів із екопідгузками для малюків.

Логістичний партнер проєкту — компанія Нова пошта — доставить допомогу кожній родині по всій Україні за власний рахунок.

У складі кожного пакунка — багаторазові трусики, які можна прати, та спеціальні змінні вкладки, що кріпляться за допомогою липучок і якісно абсорбують продукти життєдіяльності дитини. Набори різняться за розмірами і відповідно розраховані на дітей із різною вагою: S (3–8 кг), M (7–12 кг), L (11–18 кг).

Таким чином благодійники забезпечать 43 000 родин запасом екопідгузків, що дозволить заощадити, а також зменшити кількість відходів, порівняно зі звичайними підгузками.

Отримати набір може будь-яка родина з дітьми, незалежно від того, чи брала вона участь в інших проєктах Фонду BGV.

Для цього потрібно заповнити коротку онлайн-заявку на офіційному сайті Благодійного фонду BGV, вказавши:

  • інформацію про дитину та одного з батьків,
  • дані для відправлення набору,
  • також додавши до заявки фото чи скан необхідних документів — свідоцтва про народження дитини, паспорт чи ID-картку одного з батьків, індивідуальний податковий номер.

Подати заявку на отримання допомоги, а також дізнатися більше про проєкт можна за лінком: Проєкт "Екологічні підгузки" – BGV Charity Fund

Заявка буде опрацьована протягом кількох тижнів. Якщо вся інформація вказана коректно, команда фонду автоматично підтвердить заявку, а Нова пошта доставить пакунок родині.

Якщо ж заявка потребуватиме доповнень, представники фонду зв'яжуться за вказаними у формі контактами для уточнення інформації.

Нагадуємо, у межах попередніх п'яти хвиль проєкту "Набори для малюків" від Благодійного фонду BGV і партнерів допомогу отримали вже 50 000 дітей. Це були пакунки із найнеобхіднішими товарами для малюків: підгузки, побутова хімія, засоби для догляду, а також одяг, іграшки й книги для розвитку.

Як м повідомляли раніше, 20 грудня команда Благодійного фонду BGV отримала нагороду від Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дмитра Лубінця за регулярну та систематичну підтримку діяльності щодо повернення українських дітей, незаконно вивезених до росії, та евакуацію дітей із тимчасово окупованих росією українських територій.

Також повідомлялось, що благодійний фонд BGV разом із мережею магазинів "КОЛО" запускають новий проєкт "Заряджай ЗСУ ", що стартував 16 січня 2024 року.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: