Новини

До Дня закоханих Укрзалізниця запустить романтичний експрес у Києві та Львові

14, 16 та 18 лютого Укрзалізниця у партнерстві з Mastercard знову запустить «Потяг до тебе». Романтичний експрес повертається до Дня Закоханих та Дня Єднання в оновленому вигляді — цього разу не тільки у Києві, але й у Львові.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Укрзалізницю.

Половину місць безкоштовно буде надано пораненим військовослужбовцям на реабілітації, щоб ті, завдяки кому всі ми маємо можливість безпечно подорожувати країною, змогли провести час зі своїми половинками та створити нові «залізні» спогади.

На пасажирів очікує романтична подорож під справжнім паровозом, у новенькому вагоні, в купе на двох, під романтичну музику, з можливістю замовити спеціальне меню від відомого українського шеф-кухаря наших дипломатичних рейсів Євгена Клопотенка.

Подорож Києвом і Львовом триватиме трохи більше 2 годин, починаючись і завершуючись на Центральному вокзалі. Відправлення 14, 16 та 18 лютого у Львові о 18:55, у Києві о 19:10. Квитки на цей рейс матимуть різну вартість залежно від дня тижня, ціни стартують від 304 грн у Львові та 458 грн у Києві.

Фото: Укрзалізниця

Продаж відкриється о 17:00 виключно в застосунку Укрзалізниці. Знайти «Потяг до тебе» в застосунку можна за запитом Київ-Пасажирський — Київ-Романтичний, а також Львів — Львів-Романтичний. Вечеря не входить до вартості квитка, кожен замовник отримає індивідуальне посилання на спеціально розроблене меню від шефа.

Крім того, цього року романтичні експреси мають приємну колаборацію з Сергієм Жаданом, тож на наших закоханих захисників і захисниць очікує додатковий поетичний сюрприз від живого класика української поезії та наших друзів з Видавництва Старого Лева. Ну і звісно, романтичне фото на фоні ретропаровоза — це безкоштовний бонус для всіх!

У разі повітряної тривоги після початку руху поїзда він продовжить рух до кінцевої зупинки чітко за графіком. Посадка та висадка під час тривоги – через підземні переходи у Києві та обхідними сходами у Львові.

Свіжі дописи

  • Новини

Проєкт із рекрутингу до ЗСУ налічує понад 3300 актуальних вакансій: які найпопулярніші

Проєкт із рекрутингу до ЗСУ за пів року наростив обсяг вакансій до всіх родів військ,… Читати більше

Wednesday May 15th, 2024
  • Новини

Стефанчук зустрівся з Ердоганом: обговорили Формулу миру та звільнення військовополонених

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у ході свого візиту в Туреччину зустрівся з президентом Реджепом… Читати більше

Wednesday May 15th, 2024
  • Новини

Как влияют новости на курс криптовалют: анализ и примеры

Криптовалютная индустрия неустанно развивается и изменения, которые в ней происходят, оказывают существенное влияние на цену… Читати більше

Wednesday May 15th, 2024
  • Новини

Міненерго: остаточне рішення про підвищення тарифів на електроенергію ще не прийнято

У зв'язку з сьогоднішньою ситуацією в енергосистемі, скоріш за все, тарифи на електроенергію в Україні… Читати більше

Wednesday May 15th, 2024
  • Новини

Фіцо все ще оперують, він – у тяжкому стані. Замах скоїли з політичних мотивів: уряд Словаччини

Міністри оборони та внутрішніх справ Словаччини Роберт Каліняк та Матуш Шутай Ешток заявили, що прем'єр-міністр… Читати більше

Wednesday May 15th, 2024
  • Новини

Генштаб: на Харківському напрямку ворог посилив інтенсивність бойових дій

На Харківському напрямку зросла інтенсивність бойових дій, українські захисники відбили вже десять ворожих атак у… Читати більше

Wednesday May 15th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.