fbpx
Сьогодні
15:40 09 Лют 2024

На ВДНГ зберуть безпритульних тварин, щоб знайти їм нових господарів: як працює це рішення

English version here

Фото: ВДНГ/Facebook

10 та 11 лютого на ВДНГ зооволонтери проведуть акцію "AdoptMe Days". Захід організовують для прилаштування безпритульних тварин з Київської області у добрі руки.

Про це йдеться в дописі на Facebook-сторінці ВДНГ, інформує Рубрика.

У чому проблема?

Надмірна кількість безпритульних тварин на вулицях наразі актуальна проблема для багатьох міст.

Однак, безпритульні тварини – наслідок байдужості, безвідповідальності  та нерідко жорстокості людей, які, не бажаючи нести відповідальність за утримання, догляд та потомство своїх домашніх улюбленців, часто викидають на вулицю кошенят та цуценят, а також і дорослих тварин.

Для людини є природним утримання домашніх улюбленців, однак їх неконтрольоване розмноження і безвідповідальне ставлення до них власників тварин, з вини яких вони стають загубленими, кинутими, призводить до постійного збільшення кількості безпритульних тварин.

Яке рішення?

Проблему безпритульності тварин необхідно вирішувати комплексно спільно з зоозахисними, благодійними та волонтерськими організаціями. Як показує досвід співпраця з такими організаціями, активними та небайдужими громадянами дає плідні результати.

Тому 10 та 11 лютого у столичному комплексі "Виставковий центр" зооволонтери проведуть акцію "AdoptMe Days".

Захід організовують для прилаштування безпритульних тварин у добрі руки.

Як це працює?

Участь в "AdoptMe Days" візьмуть притулки з Київської області, щоб прилаштувати якомога більше своїх підопічних у нові сім'ї.

"Завітавши на цей захід ви можете подарувати хвостику другий шанс на щасливе життя. А тваринки з притулку готові подарувати вам свою безкінечну та безумовну любов", — зазначається у повідомленні.

Місце збору тварин із притулків Київщини: 4 павільйон ВДНГ.

Час проведення акції: 10-11 лютого з 13:00 до 19:00.

Нагадаємо, UAnimals запустила платформу донорства крові для тварин.

Також повідомлялось, що першу книжкову премію дитячих книжок, які популяризують гуманне ставлення до тварин, започаткувала зоозахисна організація UAnimals. Переможців обиратимуть психологи, фольклористи і Лео із Ірпеня, який надихнув країну виконанням "Червоної калини".

Окрім того, лінія магазинів EVA та фонд Happy Paw запустили проєкт "Свята з хвостиком", де можна створити власний віртуальний варіант домівки для тварин та водночас зігріти реальних тварин у притулках.

Рубрика:
Київ Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: