fbpx
Сьогодні
14:58 28 Січ 2024

Воїни "Сталевого кордону" показали як вони полюють дронами за російською технікою

Фото: Скріншот з відео

Бійці "Сталевого кордону" оприлюднили відео знищення російської техніки за допомогою ударних дронів.

Про це пише Рубрика, посилаючись на ДПСУ.

Прикордонники розповіли, що два позашляховики окупантів були знищені дронами-камікадзе бригади Гвардії наступу "Сталевий кордон".

Військові не вказують місце та час події.

Що відомо про прикордонний загін "Сталевий кордон"

15-й мобільний прикордонний загін "Сталевий кордон" — нове формування в складі Державної прикордонної служби України. Формується на нових засадах, з урахуванням досвіду ведення бойових дій під час російського вторгнення в Україну.

У складі підрозділу персонал, який брав участь в обороні Азовсталі, на Лиманському та Бахмутському напрямках, кордоні з росією. Підрозділ оснащений протитанковими та артилерійськими засобами, має групу аеророзвідки та розрахунки ПЗРК

Нагадаємо, що на Запорізькому напрямку українські прикордонники знищили чотири безпілотники російських військ. Один з них воїни будуть використовувати вже проти окупантів.

Також у Донецькій області на одному з флангів Бахмутського напрямку українські прикордонники розбили групу російських штурмовиків разом з бронетехнікою.

Загалом минулої доби наші воїни знищили 9 танків, 19 броньованих машин та 12 артсистем та ліквідували ще понад 700 окупантів, таким чином загальні втрати російських військ з початку повномасштабного вторгнення в живій силі вже склали понад 382 тисячі солдатів. 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: