fbpx
Сьогодні
Відео 11:14 24 Січ 2024

У Бєлгородській області рф упав ворожий військовий літак Іл-76

У Бєлгородській області російської федерації упав після зльоту ворожий військовий літак Іл-76.

Про це пишуть Telegram-канал "112"  та губернатор області Гладков.

"Військовий літак Іл-76 упав у Бєлгородській області. Про це повідомило наше джерело. Попередньо інцидент стався у Корочанському районі", – пише Telegram-канал "112".

На кадрах видно як літак не набравши висоту, почав різко падати. Після чого відбулося зіткнення з землею та потужний вибух.

Своєю чергою цю інформацію підтвердив губернатор області Гладков. Він повідомив, що літак від'ємно злетів у Корочанському районі та додав, що причина авіатрощі наразі невідома.

"Подія у Корочанському районі. Наразі на місці працюють слідча група та співробітники МНС. Змінив свій робочий графік та виїхав до району. Всі подробиці пізніше", написав він.

Що відомо про падіння літаків в рф

Це не перший випадок падіння літаків в росії.

Так, у 2022 році,17 жовтня, у російському Єйську військовий літак упав на житлові будинки.

Міністерство оборони рф заявило, що при наборі висоти для навчально-тренувального польоту з військового аеродрому Південного військового округу зазнав катастрофи літак Су-34.

"Літак впав у межах міста Єйськ. За доповіддю льотчиків, що катапультувалися, причиною катастрофи стало загоряння одного з двигунів при зльоті. На місці падіння Су-34 у дворі одного з житлових кварталів стався спалах палива літака", – пояснили у відомстві.

Також 23 лютого 2023 року на росії у Валуйському міському окрузі Білгородської області впав літак міноборони російської федерації.

Окрім того, у вересні 2023 року у Воронезькій області російської федерації впав черговий літак – винищувач Су-34.

"Близько 10:00 при виконанні планового навчально-тренувального польоту зазнав аварії літак Су-34. Екіпаж літака у складі двох людей катапультувався та був евакуйований на аеродром базування. Загрози їхньому здоров'ю немає", зазначили у повідомленні.

У Міноборони зазначили, що літак летів без боєкомплекту і впав далеко від населених пунктів. Попередньою причиною аварії вважають технічну несправність.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: