Ще одна німецька оборонна компанія будує сервісний центр в Україні

В Україні німецька оборонна компанія Flensburger Fahrzeugbau Gesellschaft будує центр з ремонту бронетехніки.

Про це повідомив у соцмережі Х депутат Бундестагу Маркус Фабер, пише Рубрика.

"На заході України FFG – Flensburger Fahrzeugbau Gesellschaft – будує ремонтний центр для бронетехніки, яка потребує ремонту, наприклад (танки – ред.) Leopard 1, які вона постачала", – написав політик від Вільної демократичної партії.

За його словами, для України це означає величезне підвищення ефективності, оскільки в майбутньому більше не буде потреби у дорогих і трудомістких перевезеннях пошкодженої техніки за кордон, а військові зможуть навчати своїх механіків безпосередньо на місці.

Фабер відвідав місце розташування майбутнього центру та стверджує, що "гроші німецьких платників податків використовуються розумно".

Депутат-ліберал подякував FFG Ukraine за розуміння та значущу роботу.

Варто зазначити, що Фабер послідовно виступає за збільшення військової допомоги Україні.

Напередодні він написав у соцмережі Х, що Німеччина має передати ЗСУ ракети Taurus, які будуть в змозі зменшити атакувальні можливості агресора.

Він нагадав, що с середини минулого року британські StormShadow допомагають тим, хто зазнав нападу під час загарбницької війни Путіна.

"З середини минулого року хтось у відомстві канцлера не може знайти печатку для дозволу на експорт – зробити те саме, що британці та французи".

Він написав:

"Повернення військ окупантів додому є основою миру. Мотивувати окупантів повернутися додому українці можуть лише військовим тиском. Taurus допоміг створити цей тиск. Давайте поговоримо з Путіним зрозумілою йому мовою".

Як повідомлялося, побудувати власні промислові потужності в Україні у 2024 році планує також великий виробник зброї з Німеччини – компанія Rheinmetall.

Що відомо про спільне з Німеччиною підприємство 

Нагадаємо, що Федеральне антимонопольне відомство Німеччини дозволило Rheinmetall створити спільне підприємство з Україною ще наприкінці вересня.

Повідомляли, що підприємство базуватиметься у Києві.

У Rheinmetall зауважили, що погрози кремля посилити бомбардування України не вплинуть на наміри німецької збройної компанії щодо будівництва танкового заводу в Україні.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що німецький концерн Rheinmetall веде перемовини про будівництво танкового заводу в Україні.

Важливо зазначити, що Rheinmetall активно допомагає Україні у війні проти росії шляхом постачання боєприпасів та різної техніки. Зокрема, нещодавно концерн отримав нове замовлення на артснаряди для України.

Свіжі дописи

  • Новини

Зеленський: Україна та Словенія завершують роботу над двосторонньою безпековою угодою

Українська та словенська сторони вже завершують роботу над двостороннім безпековим документом у межах декларації G7.… Читати більше

Friday May 17th, 2024
  • Новини

На суботу попередньо обмеження електрики не заплановано, – ДТЕК

Наразі енергетики не запланували обмежень електроенергії на суботу, 18 травня. А от вечірні відключення 17… Читати більше

Friday May 17th, 2024
  • Новини

Прем’єр-міністр Словаччини переніс чергову операцію: його стан залишається важким

Прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо переніс чергову операцію після того, як у нього стріляли 15 травня.… Читати більше

Friday May 17th, 2024
  • Новини

Британський історик, журналіст та письменник віддав свою премію переможця Lionel Gelber Prize 2024 ЗСУ

Британський історик, журналіст та письменник Тімоті Ґартон Еш віддав власну премію як переможця Lionel Gelber… Читати більше

Friday May 17th, 2024
  • Новини

МЗС відновлює прийом заяв на отримання консульських послуг для окремих категорій громадян

Міністерство закордонних справ розпорядилося відновити прийом заяв від чоловіків призовного віку на вчинення консульських дій… Читати більше

Friday May 17th, 2024
  • Новини

Литва передала Україні чергову військову допомогу: шість радарних систем AMBER 1800

Литва активно долучилась до німецької ініціативи з посилення української ППО, оголосивши про намір передати Україні… Читати більше

Friday May 17th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.