У Києві з-під завалів деблокували тіла вже 23 жертв атаки рф, а в Смілі померла поранена під час ворожого обстрілу жінка

У столиці з-під завалів рятувальники деблокували тіла 23 загиблих внаслідок російської ракетної атаки. А у лікарні Сміли Черкаської області померла 61-річна жінка, яка також зазнала поранень під час ракетного удару окупантів 29 грудня.

Як пише Рубрика, про це Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомляє у Телеграмі та оперативне командування "Південь" повідомило у Фейсбуці.

Станом на 12:30 у Шевченківському районі Києва рятувальники деблокували з-під завалів 23 людини, які загинули під час ракетної атаки росіян 29 грудня. 8 осіб врятовано.

У ДСНС уточнили, що загиблих деблокували з-під завалів у Шевченківському районі Києва.

"Переміщено та вивезено 1400 м куб зруйнованих будівельних конструкцій, від початку робіт – 1765 м куб. Аварійно-рятувальні роботи тривають в цілодобовому режимі", розповіли рятувальники.

За інформацією Нацполіції постраждало 35 осіб.

Аварійно-рятувальні роботи тривають.

Також повідомляється, що у Смілі Черкаської області померла 61-річна жінка, яка зазнала поранень під час ракетного удару росіян 29 грудня.

"Трагічна звістка. Російська ракета забрала життя 61-річної жительки Сміли. З п'ятниці, коли ворог поцілив по місту, лікарі боролись за її життя", – в Фейсбуці написав начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

Як повідомляла Рубрика, російські війська 29 грудня завдали по Україні масованого повітряного удару. З ночі загарбники атакували дронами-камікадзе та ракетами різних типів.

Ворог використав близько 160 засобів повітряного нападу, постраждала низка регіонів.

Протиповітряна оборона знищила 27 безпілотників і 88 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55.

1 січня в Києві буде оголошено днем жалоби, повідомив Кличко.

Атака на столицю 29 грудня стала найбільшою за кількістю жертв серед мирних мешканців столиці.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області в лікарні помер ще один постраждалий унаслідок масованої ракетної атаки російсько-окупаційних військ 29 грудня.

Раніше було відомо про 30 загиблих та понад 160 поранених внаслідок ранкового масованого удару Росії по Україні.

Окрім того, у ніч на 31 грудня окупанти запустили по Харкову ударні безпілотники, внаслідок чого у місті пролунали вибухи, в центрі виникли пожежі.

Свіжі дописи

  • Новини

Україна та Люксембург розпочали переговори щодо укладення безпекової угоди

Україна та Люксембург розпочали двосторонні переговори про укладення угоди щодо співробітництва у сфері безпеки та… Читати більше

Tuesday May 14th, 2024
  • Новини

Шмигаль провів зустріч з Блінкеном: обговорили подробиці пакета воєнної допомоги на $400 млн

У Києві, 14 травня, відбулася зустріч Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля та Державного секретаря Сполучених Штатів… Читати більше

Tuesday May 14th, 2024
  • Новини

Стала відома дата майбутнього візиту Зеленського до Іспанії

Президент України Володимир Зеленський відвідає столицю Іспанії Мадрид у п'ятницю, 17 травня, і буде прийнятий… Читати більше

Tuesday May 14th, 2024
  • Новини

Збільшилася кількість постраждалих внаслідок обстрілу Харкова: серед них – 3 дитини

Через сьогоднішній російський удар по центру Харкова постраждало 17 осіб. Серед них троє дітей. Про… Читати більше

Tuesday May 14th, 2024
  • Новини

Генштаб: найбільша активність ворога спостерігається на Покровському напрямку, на околицях Вовчанська ведуться бої

Російські окупанти продовжують наступальні дії. Найбільша активність ворога спостерігається на Покровському напрямку. Своєю чергою, Сили… Читати більше

Tuesday May 14th, 2024
  • Новини

Російські окупанти атакували центр Харкова: відомо про 9 постраждалих

російські війська атакували Харків, зокрема житлову забудову центральної частини міста. Відомо про девʼятьох постраждалих. Про… Читати більше

Tuesday May 14th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.