fbpx
Сьогодні
Новини компаній 11:12 30 Гру 2023

Благодійний фонд BGV разом із Офісом Омбудсмана привітав дітей полонених, загиблих та зниклих безвісти захисників України

English version here

Напередодні Нового року команда Благодійного фонду BGV закупила і передала спільно з Офісом Омбудсмана одну тисячу різдвяних подарунків для дітей полонених, які зараз утримуються країною-агресором у росії та на тимчасово окупованих українських територіях, а також для дітей загиблих та зниклих безвісти за особливих обставин військовослужбовців.

Про це йдеться на сайті Фонду BGV.

Зазначається, що у межах спільного проєкту Фонд BGV і Офіс Омбудсмана влаштували для цих дітей свято з різними казковими персонажами, поздоровили із зимовими святами та вручили подарунки у Києві, Кривому Розі, Дніпрі, Ужгороді та Львові.

"Війна для родини військовослужбовця є випробуванням, яке накладає свій відбиток на усіх членів сім'ї, незалежно від їхнього місця перебування. І особливо вразливі перед проживанням подібного досвіду діти захисників. Тому це категорія маленьких українців, яка потребує особливої уваги й підтримки з боку суспільства і держави. А їхні бодай тимчасові усмішки та позитивні емоції від привітань є особливо цінними", — зазначили у фонді.

Підтримка дітей, які належать до соціально вразливих категорій, — один із пріоритетних напрямів діяльності Благодійного фонду BGV.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: