fbpx
Сьогодні
Новини компаній 20:19 29 Гру 2023

На Житомирщині 350 дітей із Лугинської громади привітав із різдвяно-новорічними святами фонд BGV разом із партнерами

English version here

26 грудня команда благодійної організації в межах спільного проєкту з постійними німецькими партнерами подарувала різдвяно-новорічний настрій маленьким лугинцям.

Для дітей було влаштовано яскраве свято, на якому їх вітали Снігова королева, Святий Миколай, Мудрий Ворон, Королева троянд та інші казкові персонажі. Для малечі також показали чарівну виставу ляльок. А наприкінці свята кожна дитина отримала свій подарунок, про це йдеться на сайті фонду BGV.

Зазначається, що подарунки є частиною різдвяної кампанії, в межах якої Hanseatic Help передає загалом 5700 пакунків, профінансованих за рахунок приватних пожертв мешканців Гамбурга, щоб принести радість дітям із соціально вразливих категорій. Акція проходить за підтримки німецької благодійної організації #WeAreAllUkrainians, ініційованої зокрема Володимиром Кличком.

Підтримка маленьких українців під час війни є одним із пріоритетних напрямів діяльності фонду. Команда благодійної організації BGV зараз робить усе можливе, аби якомога більше дітей в Україні відчули настрій різдвяно-новорічних свят.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: